Er jeres virksomhed en win-win eller et socialkontor?

Opdateret 13.06.18 |
Af:
Mia Winther-Queen

Få indsigt i, hvordan jeres virksomhed klarer sig i forhold til andre, så I bedre kan starte en strategisk udvikling af jeres forretning. 

Som medlemsvirksomhed tilbyder vi hos Danske Arkitektvirksomheder, at I kan få lavet en benchmarkrapport. Den tager udgangspunkt i jeres seneste årsrapport fra 2017. 

Rapporten vil indeholde en række generelle data om branchen i forhold til størrelse, omsætning og overskudsgrader. Dertil kommer helt specifikke data for hver medlemsvirksomhed. Dataene baserer sig alle på indberetninger og årsrapporter. 

Rapporten indeholder også en sammenligningsoversigt, hvor virksomhederne er inddelt i fire kategorier, der viser hvor gode virksomhederne er til at tjene penge i forhold til, hvilken løn der bliver givet til medarbejderne. Kategorierne hedder win-win, socialkontor, slavepisker og loose-loose. De andre arkitektvirksomheder I bliver sammenlignet med er i ca. samme segment og størrelse som jer, men de er naturligvis anonymiserede.

Din virksomheds benchmarkrapport vil blive præsenteret på et fysisk møde hos virksomheden, hvor resultaterne bliver gennemgået og diskuteret. Rapporten kan gøre jer klogere på, hvor god en forretning jeres virksomhed er og samtidig kan det være med til at starte nogle strategiske og faktabaseret overvejelser omkring, hvordan I bedst kan udvikle jeres virksomhed.

Kontakt forretningsudviklings- og projektchef Lars Emil Kragh for at høre mere.