Foto af de grønne omgivelser til Mærsktårnet i København
Københavns Kommune sætter fokus på eksport af dansk arkitektur - her SLA's grønne anlæg ved Mærsktårnet af C.F. Møller i København.

Eksport af dansk arkitektur

Opdateret 12.09.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Jens Markus Lindhe

Københavns Kommune inviterer til formiddagskonference på Rådhuset i København for at drøfte, hvordan vi kan styrke eksporten af bæredygtige, innovative danske arkitekturløsninger.

Der er efterspørgsel på dansk arkitektur ude i verden - men det kræver, at vi bliver ved med at udnytte vækstpotentialet og styrker vores position.

Derfor inviterer beskæftigelse- og integrationsborgmester i Københavns Kommune Anna Mee Allerslev til en formiddag i fremtidens og samarbejdets tegn på Københavns Rådhus onsdag den 27. september.

Formålet er at diskutere, hvordan eksport af danske arkitekturløsninger kan styrkes gennem øget samarbejde mellem branchen, kommunen og andre offentlige myndigheder.

På programmet finder du blandt andre projekt- og forretningsudviklingschef hos Danske Arkitektvirksomheder Lars Emil Kragh samt Business Development Director fra 3XN Jack Renteria og Associate Partner hos Schmidt Hammer Lassen Trine Berthold.

Se invitation og program herunder.

Invitation til arkitekturkonference om eksport