Industriens Hus

Eksklusivt After-hours networking event

Dato 03.07.23 |
Af:
Lars Emil Kragh

Internationalt netværksevent i Industriens Hus i anledning UIA Verdenskongressen i København. Det kommer til at handle om, hvordan vi kan samarbejde på tværs af fagligheder i fælles bestræbelse på at udvikle attraktive bymiljøer med respekt for de planetære grænser.

Danske Arkitektvirksomheder, Creative Denmark og State of Green inviterer til et eksklusivt netværksevent efter sidst på eftermiddagen / aftenen med danske og internationale arkitekter, bygherrer, rådgivere og andre professionelle aktører.

Eventet giver dig en unik mulighed for at netværke med ligesindende og potentielle forretningspartnere i uformelle omgivelser, mens du oplever en af de bedste udsigter over Københavns arkitektoniske skyline.  

Arrangementet er rettet mod medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder, som ønsker at arbejde internationalt, eller allerede gør det, og har interesse i at møde potentielle samarbejdspartnere fra andre dele af verden.

Netværkseventet finder sted på Dansk Industris tagterrasse i hjertet af København den 3. juli klokken 17-20.

Det er gratis at deltag men kræver tilmelding. Vi gør opmærksom på at registrering til arrangementet ikke garanterer en plads, da der er begrænset kapacitet. Vi ønsker samtidig en ligelig fordeling af danske og internationale deltagere.

Kontakt chef for forretningsudvikling Lars Emil Kragh på lek@danskeark.dk eller på tlf. 5167 1554, hvis du har spørgsmål til arrangementet.