Foto af Tine Holmboe
Arkitekt og MBA i ledelse - Tine Holmboe - tiltræder medio august som administrerende direktør for arkitektvirksomheden Dissing+Weitling.

Dissing+Weitling ansætter ny adm. dir. med stærke ledelses- og forretningskompetencer

Dato 23.06.21 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Dissing+Weitling

Tine Holmboe tiltræder medio august 2021 som administrerende direktør hos Dissing+Weitling. Med ansættelsen understøtter tegnestuen sin internationale vækst og styrker sit strategiske fokus.

Tine Holmboe er uddannet Cand. Arch. fra Kunstakademiets Arkitektskole, byggeøkonom fra Danske Byggeøkonomer og har en Executive Master i Business Administration fra Copenhagen Business School, CBS. Hun har solid erfaring med projekt- og virksomhedsledelse, og har de seneste tre år befundet sig tæt på branchens virksomhedsledere og beslutningstagere som ledelseschef hos Danske Arkitektvirksomheder.

Om udnævnelsen siger Tine Holmboe:

"Jeg glæder mig til at være med til at booste Dissing+Weitlings strategiske fokus. Jeg har beskæftiget mig meget med implementering af forretnings-strategiske indsatser i arkitektvirksomheder, så  jeg føler mig godt rustet til arbejdet. Jeg kender processerne i en arkitektvirksomhed indgående og har samtidig god pejling på, hvad der sker i branchen herhjemme og internationalt."

Tine Holmboe afløser nuværende administrerende direktør og partner Steen Savery Trojaborg. Efter mere end 10 år som administrerende direktør fortsætter han arbejdet som partner og arkitekt i tegnestuens voksende internationale mobilitetsteam.

Læs mere her