Vejen Rådhus af Pluskontoret og Transform. Foto af Martin Schubert
Vejen Rådhus af Pluskontoret og Transform. Foto af Martin Schubert

Debat om klimaplaner på Building Green (AFLYST)

Dato 25.03.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Foto: Martin Schubert

Danske Arkitektvirksomheder inviterer til debat om regeringens klimahandlingsplaner, og om hvordan vi øger efterspørgslen på bæredygtige løsninger på dette års Building Green i Aarhus i marts.

Hvilken betydning får regeringens klimahandlingsplaner for arkitekturen i fremtidens grønne og bæredygtige byer? Hvordan gør vi bæredygtigt byggeri mainstream – og skaber større efterspørgsel? Og hvilket ansvar har virksomhederne selv for at nedbringe CO2-udledningen.

Dét kan du blive klogere på gennem debatten "På vej mod et bæredygtigt byggeri - pisk eller gulerod" på dette års Building Green i Aarhus, hvor vi har sat en række skarpe profiler i stævne til en snak om, hvordan man pusher et mere bæredygtigt byggeri. Et byggeri hvor arkitektonisk og materialemæssig kvalitet samt social værdiskabelse skal gå hånd i hånd med økonomiske og miljømæssige hensyn.

Til at moderere debatten har vi Peter Andreas Sattrup, chefkonsulent i Danske Arkitektvirksomheder, der også vil give en kort introduktion til regeringens klimaplaner for byggeri og anlæg, når det gælder CO2-reduktion.

Debattens paneldeltagere:

  • Suna Cenholt, partner, Pluskontoret Arkitekter
  • Michael Sloth, direktør, Teknik & Miljø, Vejle Kommune
  • Almaz Mengesha, byrådsmedlem (V), medlem af Teknisk Udvalg, Aarhus Kommune

OBS! Building Green Aarhus aflyses i år og dermed også vores debatarrangement pga. det forhøjede beredskab vedr. risiko for spredning af coronavirus.

Læs programmet og hent din Building Green billet her