BG 2018

DEBAT: Kan det bygges væk?

Opdateret 04.10.18 |
Af:
Karen Sejr

Skal vi bo tæt og højt? Grønt og fleksibelt? Mød os på Building Green, hvor vi sammen med arkitekter og tænketanken Concito diskuterer, hvordan byggeindustrien kan være med til at løse klimaudfordringerne.

Der er ingen tvivl om, at de globale klimaudfordringer i høj grad kan løses af byggeindustrien – men der er også en tilsvarende diskussion om, hvordan arkitekter og andre kan håndtere udfordringerne mest effektivt. Skal vi bo tæt og højt? Eller grønt og fleksibelt? Skal vi satse på kollektiv transport eller en infrastruktur der tilgodeser el-biler, dronetaxier og super-loops?

Der er brug for handling – nu - men hvor skal vi lægge indsatsen? Vi har inviteret lille håndfuld arkitekter, Københavns stadsarkitekt og Concito – Danmarks Grønne Tænketank til at fortælle om deres erfaringer og til at diskutere, hvor potentialerne skal findes.

Du kan møde:

  • Tina Saaby, stadsarkitekt, Københavns Kommune
  • Flemming Rafn Thomsen, partner, Tredje Natur
  • Anna Esbjørn, programleder, Concito – Danmarks Grønne Tænketank
  • Lone Wiggers, partner, C.F. Møller

Danske Arkitektvirksomheders chefkonsulent på bæredygtighedsområdet, Peter Andreas Sattrup, vil moderere debatten.

Læs mere og hent din billet her

Hold øje med vores debat på Facebook her

Building Green danner rammerne for den danske byggebranche, til at mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem. Building Green er den førende danske event indenfor bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet.