BG 2018

DEBAT: Fra filantropi til forretning

Opdateret 04.10.18 |
Af:
Karen Sejr

Danske Arkitektvirksomheder lægger op til debat om forretningspotentialer i FN’s Verdensmål på Building Green i Forum den 1. november, hvor vi har bedt en række arkitekter komme med helt konkrete eksempler på, hvordan de bruger verdensmålene i deres virksomheder og projekter.

Flere og flere virksomheder får øjnene op for potentialet i bruge FN’s 17 Verdensmål til at skabe ny forretning og arbejdspladser. Det gælder også i byggebranchen, hvor det særligt er potentialerne i at finde løsninger på ressource- og energiforbruget i byggeriet, der har arkitekter, ingeniører, bygherrene og entreprenørernes opmærksomhed. Men hvordan griber man det an – strategisk og praktisk? Og er det overhovedet nok?

Vi lægger op til debat på udstillingen og konferencen Building Green i Forum torsdag den 1. november. Her kan du møde nogle af branchens frontløbere, når det gælder om at omsætte verdensmål til forretning og bruge målene konkret i projekterne. Med os har vi også Andreas Rasche - Professor of Business in Society – ved CBS, der kommer med bud på, hvor og hvordan man som virksomhed kan gøre en forskel – en forskel vel at mærke med forretningsmæssigt potentiale.

Du kan møde:

  • Andreas Rasche, Professor of Business in Society, CBS
  • Katja Viltoft, kreativ direktør, JJW Arkitekter og bestyrelsesformand i Danske Arkitektvirksomheder
  • Martin Manthorpe, direktør for strategi, Forretningsudvikling og public affairs, NCC
  • Tomas Snog, kreativ direktør, AI Arkitekter og Ingeniører
  • Vibeke Lindblad, CEO, Christensen & Co

Danske Arkitektvirksomheders chefkonsulent på bæredygtighedsområdet, Peter Andreas Sattrup, vil moderere debatten.

Læs mere og hent din billet her

Hold øje med vores debat på Facebook her

Building Green danner rammerne for den danske byggebranche, til at mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem. Building Green er den førende danske event indenfor bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet.