Danskeark.dk belønnes med guldpriser for både årets design og årets website

Opdateret 10.04.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Karen Sejr

Danish Drupal Awards har netop været afholdt i Industriens Hus i København. Danske Arkitektvirksomheder og bureauet FFW tog guldpriser med hjem i kategorierne Bedste design og Bedste website.

To vigtige kategorier at være repræsenteret i – for ikke at sige vinde –  fordi design og helhedsindtryk hænger sammen med brugervenlighed og den umiddelbare oplevelse, og er det centrale i en succesfuld digital løsning. 

Et site, der sætter brugeren og værdierne er i centrum

Vi håber, at det er den umiddelbare gode oplevelse og det visuelt appellerende univers på www.danskeark.dk, der har fået juryen til at stemme netop det site ind som årets bedste site. Det er Drupal leverandørforeningen, der er juryen bag tildelingerne og som består af repræsentanter for de danske Drupal-bureauer.

Samarbejdet mellem FFW og Danske Arkitektvirksomheder blev igangsat tilbage i foråret 2016 med en workshop med både repræsentanter fra bestyrelsen og sekretariatet, hvor Danske Arkitektvirksomheder sammen med FFW arbejdede sig frem til en strategi for, hvad og til hvem sitet skulle kommunikere. Konklusionen var blandt andet, at organisationens tidligere identitet ikke kommunikerede de værdier, den er baseret på.

Bysted-FFW kom derfor til og skabte en ny identitet i sparring med FFW, som for fremtiden skal repræsentere det værdisæt, Danske Arkitektvirksomheder står for.  Det nye logo fungerer som grafisk element i det visuelle materiale som et led i forstærkelsen af den nye identitet.

Drupal Award

Drupal Award er en konkurrence, der henvender sig til både bureauer og virksomheder, som formår at udnytte Drupals – et såkaldt open source Content Management System (CMS) - fleksibilitet og mange moduler til at levere succesfulde og positive brugeroplevelser. Vinderne af Drupal Award har en gennemtænkt og engageret løsning, der afspejler kundernes behov og interesser på tværs af alle kanaler.

Vi glæder os sammen med FFW over de flotte priser og fortsætter arbejdet med at optimere hjemmesiden på baggrund af løbende analyser og tilbagemeldinger fra brugerne.