Foto fra Årsmøde

Danske BoligArkitekters Årsmøde 2021

Dato 08.09.21 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Danske Arkitektvirksomheder

Der er igen spændende og vigtige emner på dagsordenen på dette årsmøde, hvor du blandt andet kan høre indlæg om, hvordan du sikrer indtjening og forbedrer din profil. Du vil også få lejlighed til at se produktionen af bæredygtige mursten hos Strøjer Tegl.

Årsmødet foregår onsdag den 8. september kl. 10-15.30 hos Strøjer Tegl i Assens.

Mødet starter kl. 10, og du er meget velkomne til at komme allerede fra kl. 9.30 og få lidt morgenmad, inden mødet starter. Tilmeld dig senest onsdag den 1. september og skriv hvis du har forslag til ordningen, som vi også bør tage op på mødet.

Fra kl. 15.30 kan du få en eksklusiv rundvisning i Strøjer Samlingen, der består af over 100 drømmebiler i topstand. En sand perle hvor såvel bilentusiaster som æstetikere kan se både nyere sportsvogne som Lamborghini og Ferrarier samt Rolls-Royce fra 1930’erne og en Bugatti fra 1920’erne.

Programmet for årsmødet lyder således:

Velkomst v/ Lars Emil Kragh, forretningsudviklingschef, Danske BoligArkitekter

Danske BoligArkitekter – status og fremtid v/Lars Emil Kragh og Jens Bo Nielsen, underdirektør, Bolius

Analysevirksomheden Iris Group i foråret gennemført en meget positiv evaluering af Danske BoligArkitekter. Vi fortæller om resultater og forbedringsmuligheder, og de fremadrettede planer for ordningen.

Status på et COVID-19 år v/ Pernille Hjorth, sekretariatsleder, Danske BoligArkitekter

Det har været et vildt år med store udsving i trafik og henvendelser. Bliv klogere på tal og tendenser og hør, hvordan vi tackler pandemiens efterdønninger.

Rundvisning i produktionen hos Strøjer Tegl v/ Kasper Damsø, direktør, Strøjer Tegl

Frokost

Valg til følgegruppe

Meld dig som deltager i følgegruppe, hvis du har lyst til at trykprøve idéer og tiltag.

Forventningsafstemning og din forretning v/ Lars Emil Kragh og Sait Cifti, advokat, Danske Arkitektvirksomheder

Gode råd til hvordan du sikrer indtjening og håndterer aftaler med kunder.

Fra katalog til kontaktsite – sneak peek på ny hjemmeside v/ Pernille Hjort og Camilla Vinkel, online- og marketingansvarlig, Danske BoligArkitekter

Til vinter sender vi det gamle website på pension og lancerer et helt nyt, der vil gøre det nemmere for brugerne at finde den information, de leder efter samt at komme i kontakt med en boligarkitekt. Vi gør status over udviklingen og giver et sneak peek på det nye website.

Behandling af emner fra medlemmerne

Afslutning

Har du spørgsmål, ideer eller kommentarer til ordningen, så kan du få disse behandlet på Årsmødet. Send dine forslag til Ulla Michael sammen med din tilmelding.

Vi glæder os til at se dig!