Møde
Danske Arkitektvirksomheder inviterer til uddybende dialog med bygherrer.

Danske Arkitektvirksomheder tager teten i dialogen med bygherre

Opdateret 10.05.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: Kontraframe

Hos Danske Arkitektvirksomheder vil vi gerne tage en mere uddybende dialog med de bygherrer, som vores medlemmer arbejder med. Derfor tilbyder vores advokater nu at besøge bygherrer rundt om i landet.

Har du som bygherre lyst til at få besøg af Danske Arkitektvirksomheders to advokater? Chefjurist Preben Dahl og chefkonsulent Sait Ciftci besøger gerne offentlige bygherrer for at tage dialogen op og give gode råd med på vejen. Det kan være en fordel for både vores medlemmer og bygherrer.

Ofte tager Danske Arkitektvirksomheder dialogen med bygherrer, når det gælder konkrete udbudssager og kontrakter. Men for bygherre kan det være en fordel at drøfte byggeriets forskellige faser, udbud herunder markedsdialog og kontrakter på et mere overordnet plan. 

Derfor opfordrer Danske Arkitektvirksomheder offentlige bygherrer til at kontakte Preben Dahl eller Sait Ciftci, hvis I ønsker et møde. Er der behov for en mere overordnet politisk dialog, vil det også være muligt for direktør i Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen at deltage.