ARKITEKTUR OG BÆREDYGTIG BYUDVIKLING

Opdateret 23.02.18 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Jens Lindhe

Danske Arkitektvirksomheder inviterer til debat mellem bygherrer, politikere og arkitekter, der blandt andet skal diskutere, hvad det er i arkitekturen og planlægningen, der skaber værdi og succes for by, borgere og bygherrer.

Hvad skaber værdi og hvordan måler vi succes?
Der er gang i byudviklingen i Danmarks store byer. Forladte industriarealer udvikles og slidte boligområder bliver forvandlet fra utrygge til attraktive bykvarterer. Men hvad er det i arkitekturen og planlægningen, der skaber værdi og succes for by, borgere og bygherrer? Kan fancy nybyggerier og renovering af sociale boligbyggerier fx lære af hinanden? Skal vi have flere værdier i spil, når vi bygger bæredygtigt?

Lene Espersen, adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder, giver her tre gode råd til bygherrerne om, hvordan man kan skabe mere værdi i sin byggeproces: tænk cirkulær økonomi, tænk ud af boksen og tænk brugeren ind i projektet. 

Oplev vores debat på Building Green den 18. april mellem bygherrer, politikere og arkitekter. Du kan møde Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø, Aarhus Kommune, Mia Manghezi, projektudviklingsdirektør, Pension Danmark, Leif Jensen, direktør, Boligforeningen Århus Omegn, Rune Kilden, byudvikler, Signe Kongebro, partner, Henning Larsen Architects og Anders Tyrrestrup, partner, AART Architects. 

Du kan tilmelde dig gratis her – og se resten af programmet