Foto: Upcycle House
Upcycle House af Lendager Group har udledt 86 % mindre CO2 under opførelsen, og alle husets komponenter kan genbruges efter endt levetid.

Mød Danske Arkitektvirksomheder til Building Green 2017

Opdateret 02.10.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: Jesper Ray

Building Green er et tilbagevendende event med fokus på bæredygtighed i byggeriet. I år byder Danske Arkitektvirksomheder ind med hele tre events, hvor det bl.a. skal handle om genbrug af affald i byggeriet, om social værdiskabelse og om bygherrens ønsker til merværdi.

Building Green byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Du kan møde mere end 100 producenter og i øvrigt høre oplæg fra flere af Danske Arkitektvirksomheders medlemmer bl.a.: Mette Tony, Founding Partner i Praksis Arkitekter, Kasper Guldager Jensen, Director i GXN og Anders Lendager, stifter og partner i Lendager Group.

Men de er ikke de eneste du kan møde. Danske Arkitektvirksomheder holder tre arrangementer på konferencen, hvor du kan møde både minister og bygherrer. Så kom og vær med, så kan vi måske sammen slå sidste års besøgsrekord på 7.394 besøgende og sammen blive klogere på, hvordan vi udvikler bæredygtige løsninger til byggeriet. 

Bliv klogere på Danske Arkitektvirksomheders arrangementer og tilmeld dig: 

Hit med skraldet - upcycling og cirkulær økonomi

Onsdag den 1. november 2017 kl. 12.10

Bliv klogere på genbrug af affald i byggeriet, når to af landets førende arkitekter inden for bæredygtig genanvendelse, Anders Lendager og Kasper Guldager diskuterer bedre muligheder for genbrug i byggeriet med minister Esben Lunde Larsen. 

Social værdiskabelse: Hvordan arbejder arkitekter med adfærdsdesign?

Onsdag den 1. november 2017 kl. 12.50

Danske Arkitektvirksomheder har arbejdet med at dokumentere, hvordan arkitektur skaber værdi for bygherrer, brugere og samfund. Adfærd har vist sig at være helt afgørende at forstå, for at blive bedre til at skabe arkitektur, der understøtterne brugerenes behov. Det debatterer vi sammen med blandt andre Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen og Jakob Strømann-Andersen, partner og leder af Sustainability Engineering & Landscape Design hos Henning Larsen Architects. 

Arkitektur skaber værdi, men hvad vil markedet?

Torsdag den 2. november 2017 kl. 9.15

Kom med til debat når nogle af landets mest indflydelsesrige bygherrer diskuterer, hvordan vi sammen kan skabe et marked for bæredygtig værdiskabelse i byggeriet. For hvilke værdier skal arkitektur måles på? Du kan blandt andet få synspunkter fra Bygningsstyrelsen, Københavns Kommune og Pension Danmark. 

Tilmeld dig gratis her