Generalforsamling i Danske Arkitektvirksomheder

Opdateret 19.04.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Danske Arkitektvirksomheder inviterer alle medlemmer til ordinær generelforsamling fredag 28. april i Axel Towers i København. 

Danske Arkitektvirksomheder inviterer til ordinær generalforsamling fredag 28. april. Generalforsamlingen bliver holdt i Axel Towers, Axel Torv 2 i København, og det er med glæde, at vi kan fortælle, at vores kulturminister Mette Bock vil beære os med sit besøg. Hun vil indlede generalforsamlingen med sine tanker om vores branche.

Der er registrering og morgenbrød fra kl. 9.30. Selve generalforsamlingen forventes afsluttet kl. ca. 12.30, hvorefter der vil være en let frokost.

Om eftermiddagen vil vi præsentere Danske Arkitektvirksomheders eksempelsamling "Arkitektur med merværdi" og give indblik i det igangværende arbejde med formulering af en ny branchestrategi.

Se de gode eksempler på arkitektur med merværdi her 

Bestyrelsen håber på stor medlemsdeltagelse, og vi glæder os til at byde alle velkommen. I kan læse mere om dagsordenen og formalia i pdf'en herunder.

Senest syv dage før generalforsamlingen bliver følgende fremsendt: 

  • Endelig liste over kandidater til valg som bestyrelsesmedlemmer
  • Specifikation af forslag, som bestyrelse og medlemmer har ønsket behandlet
  • Revideret regnskab for 2016 og budget for 2017
  • Fuldmagtsblanket
  • Oplysning om virksomhedens stemmeantal

Tilmelding

Af hensyn til det praktiske arrangement bedes tilmelding ske her senest mandag den 24. april 2017.

Brugernavn er din e-mail og adgangskoden er den du evt. tidligere har registreret på vores hjemmeside. Har du ikke tidligere oprettet en adgangskode, skal du benytte funktionen: ”Glemt adgangskode?”.

Evt. spørgsmål rettes til Ulla Michael på e-mail: um@danskeark.dk.

Invitation til generalforsamling 2017