Foto af partnerne i CEBRA
CEBRA's partnere fra venstre: Mikkel Frost, Carsten Primdah, Kolja Nielsen og Mikkel Hallundbæk Schlesinger.

CEBRA styrker deres ledelse

Opdateret 07.04.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: CEBRA

Arkitektvirksomheden CEBRA udvider med én ny partner og udpeger tre Associates.

Fra april 2017 indtræder arkitekt MAA Mikkel Hallundbæk Schlesinger i CEBRAs partnerkreds. Det betyder, at virksomheden nu består af Mikkel Hallundbæk Schlesninger og de tre stiftende partnere Mikkel Frost, Carsten Primdahl, Kolja Nielsen.

Mikkel Schlesinger har været ansat hos CEBRA siden 2004 og har gennem årene fungeret som designansvarlig projektleder på en række væsentlige CEBRA projekter, heriblandt Experimentarium og Isbjerget. Siden 2015 har Mikkel boet i Abu Dhabi og fungeret som leder af CEBRAs kontor, der har oplevet en positiv vækst med en række spændende kultur- og skoleprojekter i regionen. Mikkel returnerer nu til Danmark og skal med indtrædelsen i CEBRAs partnerkreds fortsat bidrage til tegnestuens internationale profil.

Mikkel Schlesinger er uddannet arkitekt MAA fra Arkitektskolen Aarhus 1999 og var fra 1999-2003 ansat hos 3XN.

Tre nye Associates

Udover at styrke CEBRA ledelsen med en ny partner har virksomheden udpeget arkitekterne Lars Gemynthe Gylling, Thomas Bang Madsen og Flemming Svendsen til Associates. Som Associates skærpes deres repræsentative funktion, og de skal samtidig være med til at intensivere CEBRAs projekt- og forretningsudvikling.

Læs mere om CEBRA