Foto Christiansborg
Christiansborg danner ramme for debat om byggeriets fremtid i slutningen af november.

Byggeriets fremtid til debat på Christiansborg

Opdateret 22.11.17 |
Af:
Mia Winther-Queen og Karen Sejr

Foto: Robert Thomason

Vi sætter spot på byggeriets fremtid sammen med en række aktører inden for byggebranchen,  transport-, bygnings-, og boligminister Ole Birk Olesen og de øvrige partiers bygningsordførere på Christiansborg.

Hvilken rolle skal den offentlige bygherre have i fremtiden? Hvordan får vi styr på transaktionsomkostningerne? Hvordan skal byggeriet finansieres i fremtiden? Hvad skal der til for at skabe en konkurrencedygtig byggesektor?

Udfordringerne i byggebranchen er mange. Det kræver både engagement fra branchen og politisk vilje at sikre en fortsat innovativ, konkurrencedygtig og førsteklasses byggebranche.

Derfor har Danske Arkitektvirksomheder, FRI, TEKNIQ, DI og Dansk Byggeri inviteret transport-, bygnings-, og boligminister Ole Birk Olesen (LA) samt de øvrige partiers ordførere til debat om netop byggeriets fremtid. Debatten skal sætte byggeriets bidrag til samfundet, branchens forhold og fremtid på dagsordenen.

Det er en vigtig dagsorden, og derfor inviterer vi også vores medlemmer med, når debatten finder sted den 30. november 2017 i Fællessalen på Christiansborg.

Du kan læse programmet nedenfor.

Tilmelding skal ske til um@danskeark.dk senest fredag den 17. november.

Program til byggepolisk konference 2017