Byggeriet satser benhårdt på grøn innovation

Dato 24.02.20 |
Af:
Signe Moeslund Mains

Klima og miljø har aldrig stået højere på dagsordenen, og det afspejles i mængden af innovation og antallet af nominerede til Byggeriets Klima-, Energi-, Miljø- og Arbejdsmiljøpris, der uddeles i forbindelse med messen BYGGERI’20, hvor direktør hos Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen sidder med i nomineringskomitéen.

I år er der indstillet i alt 19 virksomheder til Byggeriets klimapriser der uddeles i marts i Fredericia.

Danske Arkitektvirksomheders direktør, Lene Espersen, er repræsentant i nomineringskomitéen og udtaler i den forbindelse:

"Byggeriets Klimapriser er en hyldest til de virksomheder, der går forrest inden for grøn innovation. Jeg er glad for at være en del af nomineringskomitéens arbejde med at nominere og hædre de virksomheder i byggeriet, der tænker grønt og satser benhårdt på bæredygtighed og innovative byggematerialer. Jeg håber, det kan inspirere hele byggebranchen og bane vejen for et endnu grønnere byggeri."

”Byggeriets Klimapriser er en hyldest til de virksomheder, der går forrest inden for grøn innovation (...)," Lene Espersen, Danske Arkitektvirksomheder

Byggeriets Klimapriser er stiftet af Brancheforeningen Danske Byggecentre i 2010 for at fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber og den grønne omstilling - til gavn for hele byggebranchen.

Byggeriets Klimapriser overrækkes onsdag den 11. marts i MESSE C af arkitekt Martha Lewis, Head of Materials, Henning Larsen Architects.

Se de nominerede projekter og løsninger