Building Green billede

Building Green: New European Bauhaus – vejen mod absolut uimodståelig bæredygtighed?

Dato 03.11.22 |
Af:
Signe Daugaard

Den grønne omstilling skal være en kulturel bevægelse båret af borgerdeltagelse, æstetik og bæredygtighed. Det er visionen bag New European Bauhaus, som nu skal konkretiseres, bl.a. af projektet DESIRE – Designing the Irresistible Circular Society, som er et af de fem fyrtårnsprojekter med danske og internationale partnere. Kan vi gøre absolut bæredygtighed uimodståelig?

Hovedtemaet på årets Building Green i Forum i København er "Vejen mod absolut bæredygtighed." Med dette tema ønsker arrangørerne at skubbe branchen nærmere absolut bæredygtighed. Her anvendes Doughnut modellen, som guideline for de emner og indlæg der sættes på hovedscenen i år. Det er ikke et krav at man er ”i mål” – men at man viser de initiativer, partnerskaber og projekter som er godt på vej og som andre kan inspireres af.

Danske Arkitektvirksomheder inviterer til debat på hovedscenen, hvor du kan høre mere om det danske projekt DESIRE – Designing the Irresistible Circular Society, som er et af de fem fyrtårnsprojekter med danske og internationale partnere.

Glæd dig til at møde:

  • Bent Madsen, adm. direktør, BL - Danmarks Almene Boliger
  • Lene Espersen, adm. direktør, Danske Arkitektvirksomheder
  • Torben Klitgaard, adm. direktør, BLOXHUB
  • Kåre Poulsgaard, Partner/Head of Innovation, 3XN/GXN
  • Lene Dammand Lund, rektor, Det Kgl. Akademi

Moderator: Peter Andreas Sattrup, chefkonsulent, Danske Arkitektvirksomheder