Foto: Building Green Aarhus 2018
Building Green finder i år sted i Aarhus fra den 18.-19. april.

Building Green 2018 i Aarhus

Opdateret 06.02.18 |
Af:
Mia Winther-Queen

Building Green er tilbage i Aarhus med et program pakket med spændende aktiviteter og talere. Danske Arkitektvirksomheder faciliterer debat om bæredygtig byudvikling.

Building Green Aarhus byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. I Aarhus kan du møde 70 forskellige udstillere. Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Bünyamin Simsek åbner det to dage lange program med sit bud på fremtidens udfordringer og løsninger for en by i vækst.

Blandt keynote talerne på Building Green kan du møde en række arkitekter blandt andre Mette Skjold, direktør hos SLA, Mette Borup, senior arkitekt hos Dorte Mandrup, Klaus Toustrup CEO hos C.F.Møller, Kristine Jensen, indehaver af Kristine Jensens Tegnestue og Mikkel Schlesinger, partner i CEBRA.

Building Green byder også på oplægsholdere uden for arkitektbranchen som dr. Michael Braungart, fra Leuphana University, der skal tale om cradle to cradle princippet samt professor og formand for Carlsberg Group/Carlsberg Fonden Flemming Besenbacher, der er frontfigur i Regeringens Advisory Board for Cirkulær Økonomi. 

Danske Arkitektvirksomheder på Building Green

Danske Arkitektvirksomheder inviterer til debat mellem bygherrer, politikere og arkitekter, der blandt andet skal diskutere, hvad det er i arkitekturen og planlægningen, der skaber værdi og succes for by, borgere og bygherrer. Kan fancy nybyggerier og renovering af sociale boligbyggerier fx lære af hinanden? Skal vi have flere værdier i spil, når vi bygger bæredygtigt? Det er nogle af spørgsmålene, Danske Arkitektvirksomheder stiller skarpt på i debatten.

Til debatten kan du blandt andre møde Mia Menghezi, projektudviklingsdirektør i Pension Danmark, Signe Kongebro, partner i Henning Larsen Architects, Anders Tyrrestrup, partner i AART Architects og Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Debatten åbner ballet på Main Stage kl. 9.30 onsdag den 18. april.

Du kan tilmelde dig gratis her – og se resten af programmet