Foto: kursus
Kom til kursus i energirenovering.

Boost din viden om energirenovering

Opdateret 16.08.17 |
Af:
Anette Mørch

Foto: Shutterstuck

Udbyg dine kompetencer inden for energirenovering med kursus i energirenovering på Teknologisk Institut til oktober.

Hvilket materiale gror skimmelsvamp bedst på ved en høj relativ luftfugtighed? På kurset “Energirenovering for rådgivere” kan du blive skarpere på renoveringsmulighederne inden for boligområdet og renoveringer i mindre skala. 

Bygherrer efterspørger boligarkitekter, der er stærke på energirenovering. Det har blandt andet stor betydning for de senere driftsomkostningerne ved byggeriet 

På kurset bliver renoveringsmulighederne inden for arketyperne af dansk boligbyggeri gennemgået: Hvordan opnår man den bedste energirenovering samtidig med, at der tages fugttekniske og arkitektoniske hensyn til bygningen, og at kravene i bygningreglementet samtidig overholdes? Hvad er kravene til en tilbygning? Hvad er mulighederne ved renoveringer eller udskiftning af vinduer? 

Fokus ligger på klimaskærmen, men både nutidens og fremtidens opvarmningsformer bliver gennemgået.

Kurset kan afsluttes med en prøve, så man som deltager har bevis for, at man har færdigheder til rådgivning inden for renovering af mindre bygninger. Kurset er udarbejdet ud fra evalueringer og kommentarer fra over 100 boligarkitekter, og på kurset vil der i vidt omfang blive taget udgangspunkt i kursisternes egne erfaringer og eksempler. 

TIlmeldingsfristen er fredag 15. september.

Tilmeld dig her