Bliv skarpere på strategi og styrk din forretning

Opdateret 28.06.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Danske Arkitektvirksomheder starter et nyt midlertidigt temanetværk, der giver bedre rammer for udvikling og læring. Udgangspunktet er strategi og forretningsudvikling. 

En klar forretningsstrategi kan være med til både at styrke og udvikle en arkitektvirksomhed. Derfor har Danske Arkitektvirksomheder oprettet et nyt midlertidigt netværk, der understøtter både læring og udvikling i forretning, strategi og processer.

Netværket bygger på fire temamøder med hver deres fokus på hhv. forretningsstrategier, forretningsprocesser, marked og kunder samt kompetenceudvikling og rekruttering. Efter de fire møder vil netværket ikke længere blive faciliteret af Danske Arkitektvirksomheder, men medlemmerne vil blive opfordret til at fortsætte samarbejdet efterfølgende. 

Netværket er for de medarbejdere/partnere, der arbejder med ledelse i små og mellemstore medlemsvirksomheder.

"Et netværk, som et forum for læring og udvikling, er ofte tættere på medlemmernes egne behov og problemstillinger. Det vil vi gerne understøtte - og forretningsudvikling- og strategi kan være en vigtig brik i en sund og stærk virksomhed," siger chef for projekt- og forretningsudvikling hos Danske Arkitektvirksomheder Lars Emil Kragh.

"Netværket er jo bare starten, og så handler det om at fastholde det og bruge det konkret i vores forretning." Charlotte Barlach, partner, Ole Hagen arkitekter 

Temanetværket har i løbet af 2016/2017 kørt som et pilotforløb, hvor flere af Danske Arkitektvirksomheders medlemmer har deltaget. Charlotte Barlach fra Ole Hagen arkitekter var én af dem. 

"Det handler om, at vi gerne vil blive mere præcise i vores strategi og blive afklaret med i hvilken retning, vi skal gå. Inden hvert møde har vi fået tilsendt inspirationsmateriale, og det har været rigtig givende, at vi har fået tilsendt noget, som giver ny viden, men som vi også stadigvæk har med os. Netværket er jo bare starten, og så handler det om at fastholde det og bruge det konkret i vores forretning," siger Charlotte Barlach, partner i Ole Hagen arkitekter. 

Ifølge Charlotte Barlach har det været vigtigt for hende at fastholde tilknytningen til netværket efter afslutningen af de fire møder. 

"Det har været vigtigt for os at styrke vores netværk, så vi blandt andet kan danne nye partnerskaber til kommende projekter, og det har netværket givet os," siger hun. 

Der vil både blive afholdt møder i Aarhus og i København startende i efteråret 2017.

Tilmeld dig allerede nu. Skriv til Ulla Michael på um@danskeark.dk - ring gerne til Lars Emil Kragh for yderligere oplysninger. Der er en begrænset deltagerbetaling til dækning af lokaleleje og forplejning på 495,- kr. for alle fire netværksmøder.