Byggeriets veje til bedre rådgivning

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: Bygherreforeningen

Kom til seminar med Bygherreforeningen den 24. januar 2017, når de lancerer rapport om fremtidens rådgivningsydelser, og hvor blandt andre direktør i Danske Arkitektvirksomheder Lene Espersen deltager i debatten og kommer med sit bud på, hvad der venter forude.

Rådgivningsydelserne har en central placering i byggebranchen. For at et byggeri kan opføres til aftalt tid, pris og kvalitet, er alle aktører afhængige af rådgivningens og projekteringens kvalitet. 
 
Branchen er ved at finde et nyt ståsted, og det er i denne sammenhæng, at konflikten omkring rådgivningsydelserne og deres kvalitet skal løses.
 
Til lanceringsseminaret præsenterer Bygherreforeningen en ny rapport og dens hovedkonklusioner. Derefter vil der være debat, hvor du får mulighed for at diskutere fremtidens rådgivningsydelser med brancheorganisationer og praktikere.

Danske Arkitektvirksomheder er repræsenteret af direktør Lene Espersen. Der vil også være debat med blandt andre Louis Becker fra Henning Larsen Architects og John Sommer fra MT Højgaard.

Semiaret er gratis men kræver tilmelding hos Bygherreforeningen – senest den 13. januar 2017.

Du kan læse mere om arrangementet her.