Foto: Kommunikationsnetværket
Møde i kommunikationsnetværket

Bliv en del af Danske Arkitektvirksomheders netværk

Opdateret 08.06.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Foto: Karen Sejr

Danske Arkitektvirksomheder tilbyder medlemmer at blive en del af en række forskellige netværk. Det giver konkret viden og mulighed for sparring med medarbejdere i andre virksomheder, fortæller Eva Bjerring fra H+ARKITEKTER.

Hos Danske Arkitektvirksomheder kan du som medlem blive en del af en række forskellige netværk. Et af netværkene er kommunikationsnetværket, hvor kommunikationsmedarbejdere fra forskellige arkitektvirksomheder mødes og diskuterer konkrete emner. 

Kommunikationsmedarbejder hos H+ARKITEKTER Eva Bjerring kan bruge netværket til sparring og til at få konkret viden om aktuelle emner inden for kommunikation.

"Som kommunikationsmedarbejder i en arkitektvirksomhed er man som regel den eneste på tegnestuen med rødder i kommunikationsfaget, derfor bruger jeg netværket til at drøfte kommunikationsrelaterede problemstillinger med andre, der sidder med de samme eller lignende problemstillinger som mig og som genkender de forskellige problemstillinger fra deres hverdag. Jeg bruger også netværket til at sikre, at jeg er fuldt opdateret på den nyeste viden inden for mit arbejdsområde," siger Eva Bjerring, der selv var med til at starte netværket hos Danske Arkitektvirksomheder. 

"Jeg bruger netværket til at sikre, at jeg er fuldt opdateret på den nyeste viden inden for mit arbejdsområde," kommunikationsansvarlig hos H+ARKITEKTER, Eva Bjerring

At være en del af netværket giver også indsigt i andre arkitektvirksomheder, og det kan være en fordel, når der skal laves samarbejder i forbindelse med udbud. 

"Det giver indblik i de andre tegnestuer og de medarbejdere, der arbejder der. Det betyder, at mit netværk er blevet større, og at jeg kan sætte ansigt på dem, vi samarbejder med i forbindelse med udbud. Det er dog ikke kun de planlagte møder, jeg bruger. Der er lige så meget øget sparring og samarbejde uden for møderne," siger Eva Bjerring. 

Ligesom kommunikationsnetværket understøtter de andre netværk hos Danske Arkitektvirksomheder også ikke-arkitektfaglige funktioner. Formålet med netværkene er at tilbyde sparring, inspiration og give konkrete ideer til, hvordan du udvikler dine kompetencer og praksis. 

Vil du være en del af et af netværkene, så kan du tilmelde dig på info@danskeark.dk.