Autodesk kan styrke din viden om digitalisering

Opdateret 09.10.17 |
Af:
Mia Winther-Queen

Autodesk har hjulpet C.F. Møller med at visualisere deres projekter, så alle samarbejdspartnere og kunder hurtigt kan få et overblik. Nu kan du besøge Autodesk Building Space i Boston og blive klogere på, hvordan det også kan styrke dine processer.

Autodesk og DI Byg inviterer Danske Arkitektvirksomheders medlemmer til at besøge Autodesk Building Space i Boston, der er førende inden for innovativ teknologi til byggebranchen.

Den danske arkitektvirksomhed C.F. Møller gør brug af Autodesk. Det har blandt andet styrker deres muligheder for at dele projekter med kollegaer, samarbejdspartnere og klienter ved brug af cloud-baserede programmer.

Det hjælper dem også til at visualisere deres projekter – hele vejen rundt. I videoen nedenfor kan du blandt andet høre BIM Manager Kristian Kvistgaard fra C.F. Møller fortælle, hvordan Autodesk-rendering har hjulpet dem med at visualisere deres store sygehusprojekter, som f.eks. Aarhus Universitetshospital, så de ikke kun ser projektet udefra, men også kan komme ind i de enkelte rum.

 

Programmet for turen til Boston, der foregår 8.-10.november er ikke fastlagt i detaljer, men der er få pladser, og de bliver uddelt efter først-til-mølle princippet. 

Foreløbigt program:

Onsdag den 8. november - Ankomst
Check-in
City walk
Evening Dinner

Torsdag den 9. november – Besøg Hos Autodesk
Tour at the Autodesk Building Space
Executive Presentation
Autodesk Strategy
Product Managers – Cloud & Collaboration, Forge strategy
Lunch
Utilize AR/VR – Walk through Models
LUMA Discovery Workshop - with the participation of the different customer attendees and Autodesk
Evening Dinner & Networking

Fredag den 10. november – Autodesk Customer visits
Endnu ikke fastlagt

Transport og overnatning betales af deltagere. En returbillet med Icelandair til Boston koster fra ca. 3.200 kr. og dertil kommer to hotelovernatninger.

Tilmelding og nærmere oplysninger fås hos Lene Espersen på e-mail: le@danskeark.dk.

Invitation til Boston med Autodesk