Foto fra Arkitekturens Dag 2016
Arkitekturens Dag - en god lejlighed til at vise byggerier, anlæg eller måske hele tegnestuen frem?

Arkitekturens kampdag står på spring

Opdateret 21.08.17 |
Af:
Karen Sejr

Foto: Arkitektforeningen

Arkitektforeningen inviterer alle arkitektvirksomheder til at byde ind med events på Arkitekturens Dag. Det kan være åbent-hus på tegnestuen, foredrag, præsentationer eller besøg til nogle af jeres bedste projekter. Intet er for stort, intet er for småt.

Planlægningen af Arkitekturens Dag, en tilbagevendende og landsdækkende event, er i fuld gang landet over. Kommuner, foreninger, institutioner og virksomheder sætter fokus på arkitekturen på Arkitekturens Dag, der i år foregår mandag den 2. oktober. 

Du og din virksomhed kan stadig nå at komme med i programmet med et arrangement der henvender sig til såvel arkitekter og arkitekturinteresserede.

Intet er for stort, intet er for småt. Det eneste krav er, at arrangementerne har fokus på vores omgivelser; bygninger, pladser, torve, gader, stier – og alle rummene imellem.

Opmærksomhed i pressen

Du og din virksomhed får som arrangør af en event på Arkitekturens Dag omtale i Arkitektforeningens landsdækkende pressemateriale vedrørende dagen og på arkitektforeningens website, hvor der vil være en oversigt over alle arrangementer.

Arkitekturens Dag er en oplagt mulighed for at skabe kendskab til jeres tegnestue, et afsluttet projekt, eller det, der stadig ligger på tegnebrættet. 

Hvis du vil have dit arrangement med i pressematerialet, skal du sende det til Arkitektforeningen senest den 1. september 2017 til Cecilie Frydenlund Nielsen på cn@arkitektforeningen.dk.

Læs mere om Arkitekturens Dag 2017