Foto af John Wessman fra arkitektfirmaet Smærup & Wessman
John Wessmann fra arkitektfirmaet Smærup & Wessman - nu Arkikon ApS.

Arkikon ApS overtager arkitektfirmaet Smærup & Wessman

Opdateret 07.11.18 |
Af:
Pressemeddelelse

Arkitekter og ingeniører står i et vadested med nye udfordringer. Byggeprojekterne kræver flere og flere fagkompetencer, og det er en stor opgave for de mange små og mellemstore virksomheder at leve op til. 

Den Grenaa-baserede tegnestue Arkikon ApS overtager arkitektfirmaet Smærup & Wessman i Randers. Overtagelsen sker som led i et generationsskifte, og indehaver John Wessman glæder sig til samarbejdet: 

"Arkitektfirmaerne er nødt til at blive større for at klare sig. En større volumen gør os mere fleksible og styrker kvaliteten. Med sammenlægningen får vi mere arkitektfaglig sparring internt og alle faggrupper er repræsenteret." John Wessman, indehaver af Smærup & Wessman

Arkikon ApS

Arkikon er en tegnestue, hvor ingeniører, konstruktører og arkitekter arbejder tæt sammen på tværs af faggrænser. Arkitektvirksomheden udvikler og bygger især teknisk betonet byggeri for industrien og procesanlæg som varmeværker og transformerstationer. I det tekniske byggeri og de mange andre byggeprojekter, Arkikon deltager i, sammenkæder tegnestuen bæredygtige og tekniske elementer i en integration af æstetik, teknik og byggeri.

Smærup & Wessman A/S – arkitekter og byggeøkonomer

Arkitektvirksomheden Smærup & Wessman spænder bredt og har sat sit præg på Randers og Djursland gennem mere end 35 år, gennem institutionsbyggeri, erhverv, industri, almene boliger, en-families-huse og kirkerestaureringer. Virksomheden består af arkitekter, bygningskonstruktører og bygningsteknikere.