AARHUS ARKITEKTERNE OPKØBES AF NORSKE LINK ARKITEKTUR

Opdateret 06.02.17 |
Af:
Cathrine Filia Trakossas

Foto: aarhus arkitekterne

aarhus arkitekterne
Efter sammenlægningen fortsætter partnerkredsen i Aarhus arkitekterne i ledende stillinger i LINK arkitektur.

LINK arkitektur overtager  den velrenommerede danske tegnestue aarhus arkitekterne. Med opkøbet positionerer LINK arkitektur sig yderligere på det skandinaviske marked.

Med tegnestuer i både Norge, Danmark og Sverige blander LINK arkitektur sig efter sammenlægningen med de største tegnestuer i Skandinavien. Koncernen kommer til at beskæftige mere end 440 medarbejdere.

Aarhus arkitekterne er en veldrevet tegnestue med rødder tilbage til 1909. I dag beskæftiger de ca. 90 medarbejdere, som er fordelt på to kontorer i Aarhus og København. Efter sammenlægningen fortsætter partnerkredsen i aarhus arkitekterne i ledende stillinger i LINK arkitektur. Personale, hjemmeside og telefonnumre forbliver uændrede. Det vil altså sige Business as usual for aarhus arkitekternes kunder. 

Vi ønsker at gøre overgangen så gnidningsfri som muligt for vores kunder og samarbejdspartnere. Sammenlægningen skal opleves som en positiv udvikling, der giver nye muligheder for endnu bedre løsninger", lyder det fra Tommy Falch, administrerende direktør og stiftende partner i aarhus arkitekterne.

I løbet af 2017 vil aarhus arkitekterne ændre navn til LINK arkitektur Danmark og LINKs danske kontor vil flytte ind hos aarhus arkitekterne.

Læs hele pressemeddelelsen her