AI billede

Aarhus: AI Design - Workshop

Dato 26.06.24 |
Af:
Kith Lerche-Gregersen

Workshop i Aarhus om generativ AI med fokus på design, hvor du bl.a. lærer at prompte og skabe visionære design. Et skræddersyet kursus, hvor vi fokuserer på at integrere AI i designprocessen på tværs af forskellige opgaver.

Kurset strækker sig over to dage, hvor du kan vælge kun at deltage på den første dag eller på begge dage for at få det fulde udbytte.

Dag 1: Udforsk, Design, Skab
Du bliver guidet til at udforske og designe med generative AI-værktøjer og får indsigt i, hvordan AI kan inspirere din designproces. Få en grundlæggende indsigt - fra prompting til visionære designs. Du vil lære at generere designvisioner, som helt sikkert både vil overraske dig og udfordre din kreativitet.

Dag 2: Anvendelse af AI i praksis
Med afsæt i en konkret projektopgave, vil vi bruge AI til at løse en designudfordring og skabe innovative ideer på kun 4 timer. Dette giver dig en praktisk forståelse af, hvordan du kan bruge AI til at skabe ideer, som er i dialog med bygherres program og vision. 

Vi begrænser antallet af deltagere til maksimalt 14 personer, så deltagerne får mest muligt ud af kurset. Kurset gennemføres ved minimum 8 tilmeldinger.

Tilmeld dig og oplev hvordan AI kan understøtte din tilgang til design.

Kurset er på engelsk.

Forudsætninger: Deltagerne skal have et betalt abonnement på ChatGPT Plus og MidJourney for at deltage i kurset (ca. 140 kr. for hvert abonnement). Herudover skal du medbringe din egen bærbare computer. 

Det er en fordel at have lidt kendskab til programmerne ChatGPT og MidJourney, men det er ikke et krav for deltagelse.

Målgruppe: Kurset er for Danske Arkitektvirksomheders medlemmer. Kurset henvender sig til arkitekter, konstruktør, designledere, konkurrenceledere, 3D/visualiseringsansvarlige.

Undervisere: Tiago Pereira, Co-Founder, NORDFY og Riccardo Piazzai, Co-Founder, NORDFY.

Ved deltagelse af fire eller flere personer fra samme virksomhed tilbyder vi rabat – kontakt Kith Lerche-Gregersen på klg@danskeark.dk for yderligere information.

Se vores øvrige AI-kurser her