Vejledninger til MIT DANSKE ARK

Som bruger med MIT DANSKE ARK får man adgang til en lang række individuelle faciliteter fx nyhedsbrev, jobdatabase og favoritdokumenter. Medlemsvirksomheder har med MIT DANSKE ARK også adgang til redigering af virksomhedsoplysninger, billeder, jobannoncer m.v.

Som bruger har du en rolle, afhængig af din status i en medlemsvirksomhed eller som ekstern bruger. Klik  på  overskriften for din egen rolle for at se dine muligheder. Bemærk at der på grund af tilretninger kan være mindre forskelle på den tekst og billeder der vises i vejledningen og det, du som bruger ser på MIT DANSKE ARK

Virksomhedsrepræsentant 

Virksomhedsrepræsentanten er den rolle der har flest muligheder og rettigheder i MDA. Virksomhedsrepræsentanten er typisk en indehaver eller en ansat direktør - den person der i DANSKE ARK er registreret med ret til at steme ved foreningens generalforsamling og urafstemninger. Virksomhedsrepræsentanten er personlig modtager af DANSKE ARKs invitation til virksomhedsoplysninger, billeder, jobinfo, oprettelse af medarbejdere m.v. på www.danskeark og vil med tiden få adgang til en række funktioner og  informationer der er lukket for øvrige brugere.
 Virksomhedsrepræsentanten kan vælge at oprette en betroet medarbejder i rollen som Lokaladministrator til at udføre administration af øvrige brugere og af virksomhedens oplysninger på www.danskeark.dk 

Virksomhedsrepræsentanten er den rolle der har flest muligheder og rettigheder i MDA. Virksomhedsrepræsentanten er typisk en indehaver eller en ansat direktør - den person der i DANSKE ARK er registreret med ret til at steme ved foreningens generalforsamling og urafstemninger. Virksomhedsrepræsentanten er personlig modtager af DANSKE ARKs invitation til virksomhedsoplysninger, billeder, jobinfo, oprettelse af medarbejdere m.v. på  og vil med tiden få adgang til en række funktioner og  informationer der er lukket for øvrige brugere. Virksomhedsrepræsentanten kan vælge at oprette en betroet medarbejder i rollen som Lokaladministrator til at udføre administration af øvrige brugere og af virksomhedens oplysninger på  

Lokaladministrator

Lokaladministratoren er en betroet medarbejder hvis rolle ligger i  niveauet mellem indehaver/direktør (virksomhedsrepræsentant) og den almindelige medarbejdere. Lokaladministrator kan forestå alle ændringer af virksomhedens præsentation på danskeark.dk, oprette virksomhedens øvrige brugere og oprette og redigere jobannoncer.
Virksomhedsrepræsentanten vælger på  hvem der skal være lokaladministrator - i større virksomheder kan der være flere lokaladministratorer. Alle lokaladministratorer har samme rettigheder og kan derfor arbejde på de samme dele af MIT DANSKE ARK.

Virksomhedsbruger

Alle medarbejdere i medlemsvirksomhederne, der ikke er virksomhedsrepræsentant eller lokaladministrator, skal oprettes som virksomhedsbruger. En virksomhedsbruger har adgang til langt det meste af informationerne på danskeark.dk samt alle de individuelle faciliteter. Virksomhedsbrugeren kan også se virksomhedens stillingsopslag direkte på MDA.  Derimod kan virksomhedsbrugeren IKKE rette virksomhedens oplysninger på danskeark.dk. eller oprette andre brugere.  Den opgave skal udføres enten af virksomhedsrepræsentant eller lokaladministrator.

Ekstern bruger med MDA

Alle uden tilknytning til DANSKE ARK kan få eget MDA med personlige funktioner som nyhedsbrev, cv-oprettelse  m.v.  Eksterne brugere vil uanset adgangen kun kunne tilgå den del af DANSKE ARKs informationer som ikke er reserveret som medlemsservice.
 Der er på nuværende tidspunkt ikke udfærdiget separat vejledning til eksterne brugere. Vejledningen for virksomhedsbrugere kan anvendes, idet eksterne brugere dog ikke ser nogen information om virksomhed og desuden har adgang til færre sider på danskeark.dk da en del sider er reserveret til de betalende medlemsvirksomheder og disses ansatte.  De individuelle faciliteter er derudover stort set de samme for eksterne brugere som for virksomhedsbrugere.

 

Siden senest redigeret af pkj den 2012-04-30

Kommentarer (0)

Log ind på MIT DANSKE ARK for at skrive din kommentar. Alle kommentarer vises her på siden. Mail til DANSKE ARK sendes til info@danskeark.dk


Printed 21 okt 2016 fra http://www.danskeark.dk/Om-DANSKE-ARK/Vejledning-til-MIT-DANSKE-ARK.aspx

Kontakt

Paul K. JeppesenChefkonsulent, cand.scient.pol.
mail 
pkj@danskeark.dk
tel  32 83 05 08