Billede fra AI

Kbh: Introduktionskursus om generativ AI

Dato 29.05.24 |
Af:
Kith Lerche-Gregersen

KURSET ER OVERTEGNET.

Kom med på introduktionskursus i København, målrettet arkitektvirksomheder, og få en grundlæggende forståelse af, hvad generative AI er, hvordan det kan bruges, og hvordan det kan forandre arkitektverdenen. Kurset er på engelsk og afholdes både i København og i Aarhus.

Vi starter ud med at udforske, hvordan generativ AI specifikt påvirker og er med til at forandre arkitektbranchen. Gennem eksempler og casestudier vil du blive introduceret til, hvordan AI-teknologien forandrer designprocessen og muliggør nye former for kreativitet og innovation.

Du lærer, hvordan generativ AI kan ændre din designpraksis. Underviserne Tiago Pereira og Riccardo Piazzai fra NORDFY vil guide dig til at udarbejde mere kvalificeret indhold, generere unikke designs og gentænke din designmetode. Du lærer også, hvilke forskellige værktøjer du kan bruge til at optimere og forbedre din designpraksis og forretning.

Du får en forståelse for de værktøjer, der kan drive udviklingen af din virksomhed og vil blive præsenteret for hvilke strategier på alle organisatoriske niveauer, der kan være afgørende for succes. Gennem workshoppen vil vi drøfte, hvordan du kan udvikle en AI-strategi, integrere AI-værktøjer og -processer i din virksomhed, samt håndtere de organisatoriske og kulturelle udfordringer, der følger med. 

Tilmeld dig kurset, og få et stærkt afsæt for at komme i gang med at bruge generativ AI i din arkitektvirksomhed!

Kurset er på engelsk.

Forudsætninger: Deltagelse kræver ingen særlige kundskaber og er åbent for alle niveauer. Det kræver ikke adgang til specifikke AI-programmer for at deltage.

Målgruppe: Kurset henvender sig til Danske Arkitektvirksomheders medlemmer som ønsker at lære, hvordan de kan implementere AI i deres arbejde.

Undervisere: Tiago Pereira, Co-Founder, NORDFY og Riccardo Piazzai, Co-Founder, NORDFY.

Ved spørgsmål, kontakt Kith Lerche-Gregersen på klg@danskeark.dk.

Se vores øvrige AI-kurser her