Trio Arkitekter søger bygningkonstruktørpraktikant

Opdateret 12.04.19

Hos Trio Arkitekter søger vi talentfulde og ambitiøse bygningskonstruktørpraktikant.

Hos Trio Arkitekter søger vi talentfulde og ambitiøse bygningskonstruktørpraktikant.

Som praktikant hos Trio Arkitekter kommer du til at tage del i det daglige tegnestueliv, og vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dine faglige kompetencer indenfor renovering af den eksisterende bygningsmasse. Vi arbejder på forskellige typer af projekter, og derfor får et afvekslende praktikforløb, hvor du også får mulighed for at prøve kræfter med byggeledelse.

Vores praktikanter bidrager til vores projekter med ny viden, kreativitet og innovative løsninger. Du kommer derfor til at indgå i teams på lige fod med dine nye kolleger, og du får tilknyttet faste kontaktpersoner, som giver dig feedback og sparring på dine opgaver og læringsmål undervejs.

Vi forventer at du er engageret, kreativ, initiativrig og har lyst til at udfordre og udvikle dig selv og dine kompetencer som en del af en virksomhed, hvor både det sociale og faglige miljø vægtes højt. 

Om praktikforløbet

Den normale arbejdstid er 37 timer om ugen. Ansøgninger modtages og vurderes løbende.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til praktikstillingen eller til Trio Arkitekter og ønsker at vide mere om hvordan dit praktikforløb er sat sammen, er du velkommen til at kontakte Kasper Haslebo på kh@trioarkitekter.dk.

Om Trio Arkitekter

Trio Arkitekter har eksisteret i 20 års og holder til på Frederiksberg. Vi er et mindre firma med en blanding af bygningskonstruktører og arkitekter, som hovedsageligt har med renovering af den eksisterende bygningsmasse at gøre. Vi er et dynamisk, socialt og humoristisk team. Vi har kontor i Bolivia og Peru.

Ansøgningsfrist: 30.06.2019