tnt søger bygningskonstruktør

Opdateret 09.08.17

Bygningskonstruktør til opstart hurtigst muligt søges – også gerne frisk fra skolen!

Du kommer til at indgå i teams, hvor der løses opgaver med hovedvægt på projektering og udbud af boligprojekter og institutioner.

Du vil derudover som alle andre på tegnestuen, komme til at indgå i teams der løser mange andre typer sager.

Kvalifikationer

Udover at være energisk og lærenem, god til at formulere dig i ord og tale, besidder gode sociale kompetencer og arbejder selvstændigt og kan indgå i et teamwork, har du:

  • kendskab eller erfaring i alle faser, med hovedvægt på projektforslag og frem til og med udbud
  • godt kendskab til Revit og behersker Office-pakken
  • et godt overblik og sans for detaljer
  • sans for teknisk analyse.

Vi tilbyder

Vi har travlt og har mange spændende opgaver der skal løses og du vil få støtte og læring i teamet fra erfarne arkitekter og bygningskonstruktører.

Du vil få en spændende og inspirerende hverdag sammen med dygtige og engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau i et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø med en høj grad af frihed til at løse opgaverne.

Vi bor i nogle fantastiske lokaler i en højloftet tidligere fabriksbygning i Valby. Gode trafikforbindelser med såvel offentlig transport som egen bil og med gode parkeringsmuligheder. Vi har attraktive personalegoder.

Ansættelse efter aftale. Ansøgning med CV fremsendes som pdf til e-mail: ansogning@tntark.dk.

Yderligere oplysninger fås hos Martin Beck, telefon: 28 45 75 23. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Om tnt arkitekter a/s – www.tntark.dk

tnt arkitekter arbejder med spændende og funktionel arkitektur. Det er vores målsætning gennem en kreativ og engageret indsats at skabe smukke og velfungerende bygninger af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet. Vi har altid fokus på, at vores projekter gennemføres som aftalt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

tnt arkitekter udfører arkitektrådgivning indenfor alle opgavetyper for en bred kundekreds, omfattende erhvervsvirksomheder, boligselskaber, pensionskasser, stat, regioner og kommuner samt private bygherrer.

tnt arkitekter løser opgavetyper som spænder fra boliger, administrationsbygninger, institutioner, skoler, hoteller og sportshaller til bygherrerådgivning, renoveringer og ombygninger – altid med bæredygtighed og energirigtig design som udgangspunkt.

tnt arkitekter har tradition for et tæt samarbejde med bygherren og tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser – fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri. Vi er p.t. ca. 35 personer på tegnestuen i Valby.

Ansøgningsfrist: 24.08.2017