TNT ARKITEKTER SØGER EN BYGHERRERÅDGIVER

Opdateret 11.02.19

Vil du være med til at styrke vores bygherrerådgiverteam og blive en del af et fagligt stærkt og kreativt miljø? Så kan du være vores nye kollega.

tnt arkitekter arbejder med spændende og funktionel arkitektur. Det er vores målsætning gennem en kreativ og engageret indsats at skabe smukke og velfungerende bygninger af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet.

Vi har altid fokus på, at vores projekter gennemføres som aftalt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

tnt arkitekter udfører arkitektrådgivning indenfor alle opgavetyper for en bred kundekreds, omfattende erhvervsvirksomheder, boligselskaber, pensionskasser, stat, regioner og kommuner samt private bygherrer.

tnt arkitekter løser opgavetyper som spænder fra boliger, administrationsbygninger, institutioner, skoler, hoteller og sportshaller til bygherrerådgivning, renoveringer og ombygninger - altid med bæredygtighed og energirigtig design som udgangspunkt.

tnt arkitekter har tradition for et tæt samarbejde med bygherren og tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser - fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri.

Vi er p.t. ca. 35 personer på tegnestuen.

Om jobbet

Bygherrerådgivning er et af tegnestuens fokusområder og det vækster fortsat hos os. Vi er bygherrens uafhængige rådgiver og varetager bygherrens interesser gennem alle projektfaser – lige fra første tanke, rådgivning gennem projektet, udbud og kontrahering til kvalitetssikring. 

Vores fornemmeste opgave som bygherrerådgiver, er sammen med bygherre, brugere og øvrige relevante interessenter, at sikre den løsning, der opfylder bygherrers værdier, ønsker og behov, indenfor den afsatte tid og økonomi.

Du vil indgå i et stærkt fagligt team med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling har høj prioritet. Dine hovedopgaver vil være afvekslende og vil udfordre og udvikle dig bl.a. indenfor: Udarbejdelse af beslutningsoplæg og byggeprogram, indretning og design, proces- og projektledelse, udbudsstrategi og -rådgivning, entreprise- og kontraktforhold, opfølgning på kvalitet, økonomi, tid samt risikostyring. 

Din profil

Du er uddannet arkitekt og/eller bygningskonstruktør med erfaring indenfor byggeri og bygherrerådgivning.

Det vil være en fordel at du trives med at arbejde forretningsorienteret og er god til at opbygge og pleje tætte relationer til samarbejdspartnere og kunder. 

Yderligere er det vigtigt at du:

  • Har gode kommunikationsevner på skrift og i tale.
  • Arbejder procesorienteret og har overblik over og forståelse for byggeriets faser og økonomi.
  • Tænker strategisk og langsigtet.
  • Har juridisk og udbudsteknisk viden.
  • Har en positiv og proaktiv tilgang til udfordringer og bl.a. motiveres af vekslende arbejdsopgaver.
  • Har et stort drive og trives med at tage ansvar - både selvstændigt og i teams.
  • Er en holdspiller og værdsætter at være en del af et socialt og fagligt fællesskab.

Ansøgning med CV fremsendes som pdf til e-mail: ansogning@tntark.dk. Yderligere oplysninger fås hos Jakob Brandt-Nielsen, telefon: 28 45 75 29.

Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist: 01.03.2019