TNT ARKITEKTER SØGER EN ARKITEKT

Opdateret 11.02.19

tnt arkitekter søger en projekterende arkitekt til opstart hurtigst muligt.

Du kommer til at indgå i et team, hvor der løses opgaver med hovedvægt på skitsering, ideoplæg, brugerprocesser samt erfaring med projektering i Revit

Du vil derudover som alle andre på tegnestuen, indgå i teams der løser mange andre typer sager.

Kvalifikationer

  • Du har som projekterende arkitekt erfaring i alle faser, med hovedvægt på dispositionsforslag og frem til og med hovedprojekt.
  • Du er god til Revit og behersker Office pakken
  • Du arbejder selvstændigt og kan indgå i et teamwork
  • Du besidder gode sociale kompetencer
  • Du er god til at formulere dig i ord og tale
  • Du er god til at styre bruger/ bygherre proces
  • Du har erfaring med at styre andre rådgivere i et projekteringsforløb
  • Du har indblik i byggetekniske løsninger.

Vi tilbyder

En spændende og inspirerende hverdag sammen med dygtige og engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau i et uformelt arbejdsmiljø med en høj grad af frihed til at løse opgaverne.

Vi bor i nogle fantastiske lokaler i en højloftet tidligere fabriksbygning i Valby. Gode trafikforbindelser med såvel offentlig transport som egen bil og med gode parkeringsmuligheder. Vi har attraktive personalegoder.

Ansættelse efter aftale. 

Ansøgning med CV fremsendes som pdf til ansogning@tntark.dk. Yderligere oplysninger fås hos Jakob Brandt-Nielsen, telefon: 28 45 75 29. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt. 

Om tnt arkitekter

tnt arkitekter arbejder med spændende og funktionel arkitektur. Det er vores målsætning gennem en kreativ og engageret indsats at skabe smukke og velfungerende bygninger af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet.

Vi har altid fokus på, at vores projekter gennemføres som aftalt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

tnt arkitekter udfører arkitektrådgivning indenfor alle opgavetyper for en bred kundekreds, omfattende erhvervsvirksomheder, boligselskaber, pensionskasser, stat, regioner og kommuner samt private bygherrer.

tnt arkitekter løser opgavetyper som spænder fra boliger, administrationsbygninger, institutioner, skoler, hoteller og sportshaller til bygherrerådgivning, renoveringer og ombygninger - altid med bæredygtighed og energirigtig design som udgangspunkt.

tnt arkitekter har tradition for et tæt samarbejde med bygherren og tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser - fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri.

Vi er p.t. ca. 35 personer på tegnestuen.

Ansøgningsfrist: 01.03.2019