Tilbudsansvarlig til C.F. Møller Architects København

Opdateret 09.03.18

Brænder du for, og har du erfaring inden for, arkitektur og byggeri i dansk og international sammenhæng? Kan du sikre en høj standard og kvalitet i tilbudsgivning inden for arkitektbranchen med sans for detaljerne i det enkelte projekt? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen

Vi søger en erfaren tilbudsansvarlig, der kan være med til konkret at udarbejde og samtidig styrke vores arbejde med tilbudsgivningens faser. Du bliver C.F. Møller Architects i Københavns omdrejningspunkt for tilbudsgivning med ansvar for udarbejdelse af de konkrete tilbudsmaterialer fra processens start til slut. Dine arbejdsopgaver inkluderer alt fra informationssøgning, analyse, kalkulation, skriftlig bearbejdning samt sparring med ledelsen og øvrige funktioner med fokus på kvalitetssikring frem til aflevering af det endelige tilbud.

Dine opgaver

• Ansvar for udarbejdelse af tilbud, herunder udarbejdelse af honorartilbud, organisations- og procesbeskrivelse.
• Relevant tekstproduktion og sparring med konkurrenceafdelingerne i forbindelse med projektkonkurrencer
• Projektkalkulation
• Juridisk bearbejdning og sikring af tilbudsmaterialer
• Vurdere potentielle projekters relevans i forhold til vores strategiske afsæt
• Sparring i forbindelse med udfærdigelse af prækvalifikationsmateriale
• Risikovurdere og koordinere tilbudsopgaverne
• Teamsætning og indgåelse af aftaler med underrådgivere
• Kontinuerlig udvikling af værktøjer og processer

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har minimum 5 års relevant erfaring og en brancherelevant uddannelse. Du har indgående kendskab til arkitekt- og rådgiverbranchens rammer, ydelser og processer. Du mestrer at beskrive vores leverancer og metodikker præcist og engageret med forståelse for modtagers behov. Du har teknisk forståelse og indgående erfaring med beregning af projektøkonomi.

Det falder dig naturligt at formulere dig præcist og overbevisende i både skrift og tale, når du skal beskrive et projekts dybt faglige DNA. Værdier som samarbejde, udvikling og kvalitet er vigtige for dig. Det gælder både i din tilgang til tilbudsgivningen, dine kollegaer og samarbejdspartnere. Det er naturligt for dig at tænke og arbejde metodisk og at skabe kontinuerlig optimering og udvikling af samarbejdsrelationer og den tilbudsgivning, som du bliver ansvarlig for.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling med gode muligheder for selv at påvirke din hverdag og ikke mindst, hvordan vores proces omkring tilbudsgivning skal forløbe. Du bliver en central medarbejder i C.F. Møller Architects' tilbudsorganisation, hvor høje faglige standarder og visioner for arkitekturen går hånd i hånd med en moderne og uhøjtidelig samarbejdsform. C.F. Møller Architects er international præget, hvilket også hverdagen med kollegaer fra mange forskellige lande vidner om.

Vi tilbyder stor grad af frihed til, at du planlægger og udfører dit arbejde, som du vurderer det mest hensigtsmæssigt. Du vil opleve, at din fortsatte faglige udvikling bliver sat meget højt. Du får base i København, men du vil indgå i et samarbejde med kollegaer på tværs af vores kontorer - særligt i Aarhus og Aalborg, men også i udlandet.

Praktiske oplysninger

  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Der bliver afholdt samtaler løbende, og stillingen er åben, indtil den rette kandidat er fundet.
  • Tiltrædelse og løn: Der tilbydes løn efter kvalifikationer og tiltrædelse efter aftale.
  • Arbejdssted: København
  • Ansøgning og CV sendes elektronisk til: jbj@cfmoller.com
  • Yderligere oplysninger om stillingen hos Afdelingsdirektør Mette Lyng Hansen, telefon +45 3288 7844

Om C.F. Møller

C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden.
Hver dag skaber vi arkitektonisk kvalitet baseret på erfaring, innovation og nordiske værdier, der sikrer bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.

Vores løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye, globale standarder. Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

Ansøgningsfrist: 08.05.2018