Tilbud på medlemskab af Danske BoligArkitekter

Opdateret 11.01.19 |
Af:
Lars Emil Kragh

Tegner du huse for private forbrugere, renoverer énfamilieboliger eller arbejder med mindre om- og tilbygninger for private? Så kan du lige nu blive medlem af Danske BoligArkitekter til en fordelagtig pris. Meld dig ind i ordningen inden udgangen af januar 2019 og få hele 1. kvartal gratis.

Danske BoligArkitekter er en markedsføringsplatform og et professionelt udstillingsvindue for dig, der rådgiver boligejere, når det gælder nybyggeri, renovering og om- eller tilbygning af private boliger. Lige nu tilbyder vi medlemmer af Danske Arkitektvirksomheder der arbejder for den private forbruger/bygherre rabat på medlemskabet af Danske BoligArkitekter. 

Hvad tilbyder Danske BoligArkitekter, og hvorfor er det interessant for dig som arkitektvirksomhed?

Digitalt salgslokale og personlig profil

Platformen www.danskeboligarkitekter.dk har over 25.000 unikke månedlige brugere, der er aktivt engageret i ombygning eller fornyelse af deres bolig. Med en personlig profil på sitet kan Danske BoligArkitekter hjælpe dig med at blive eksponeret for bygherrer, der leder efter inspiration og en arkitekt til det næste byggeprojekt.

Effektivt markedsføring i førende medier

Danske BoligArkitekter sørger desuden for, at dine projekter bliver eksponeret i de rigtige medier og for den helt rigtige målgruppe. Udover eksponeringerne i "boligarkitekternes" eget nyhedsbrev, der udkommer hver 14. dag og har 7.500 modtagere, har du også mulighed for at få omtale hos de medier Danske BoligArkitekter samarbejder med bl.a. BO BEDRE, Bolius, Idényt, boligsiden.dk, bolighed.dk. Derudover tager vi hånd om søgemaskine-optimeringen, link-samarbejder, og SoMe-eksponeringer, så du altid er sikret høj trafik til din profil på DanskeBoligArkitekter.dk.

Service fra sekretariat

Danske BoligArkitekter har eget sekretariat, som rådgiver og hjælper dig med at få størst muligt udbytte af dit medlemskab. Det kan fx være rådgivning omkring profiltekster, hjælp til at få særlige projekter omtalt, foto-pakker eller individuel markedsføringsrådgivning. Derudover arrangeres et årligt erfa-møde med fagligt indhold og netværksmulighed.

Hvad koster det?

Normalt koster et årskontingentet til Danske BoligArkitekter 7.800 kr. + moms. Hvis du tilmelder dig inden udgangen af januar 2019, får du 1. kvartal gratis. Dvs. en rabat på 1.950 kr. + moms.

Tilmeldingsskema

Læs mere om medlemskabet

Se eksempler på markedsføring