Team Public i Arkitema søger en ny kollega med laboratorie- og renrumserfaring

Opdateret 13.09.23

Til vores tegnestue i Carlsberg Byen søger vi lige nu nye kollegaer til spændende projekter.  

Hos Arkitema projekterer og udfører vi i øjeblikket en række større og mindre Sundheds-, Laboratorie- og Erhvervsbyggerier. Vi søger i den forbindelse en bygningskonstruktør eller arkitekt med kompetencer indenfor disponering og projektering af laboratorier og renrum. 

Tegnestuen i København er organiseret i teams i forhold til vores forskellige typer af projekter, og det er her vi i fællesskab udvikler kompetencer og redskaber målrettet aktuelle behov og projekttyper. Som fast base bliver du tilknyttet et projekterende team på ca. 10 - 15 medarbejdere, men med tiden kan du blive involveret i andre projekter og teams.   

Som en del af projekteringsteamet vil du opleve en alsidig hverdag i et miljø præget af godt humør og samvær, også på tværs af teams. 

Stillingen 

I denne stilling får du udfordrende opgaver, som du kommer til at løse i tæt samarbejde med andre projekterende arkitekter og konstruktører. Vores tilgang til projekterne er kendetegnet ved professionalisme og høje kvalitetskrav, hvor faglige standarder og visioner for arkitekturen går hånd i hånd. 

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du... 

  • Er uddannet bygningskonstruktør eller arkitekt og har kendskab til arkitektbranchens processer, ydelser og rammer 
  • Har min. 5-10 års erfaring som bygningskonstruktør eller arkitekt 
  • Har erfaring med projektering af klassificerede laboratorier og renrum 
  • Har godt kendskab til YBL 
  • Tænker og arbejder metodisk og skaber kontinuerlig optimering i projektet gennem en struktureret tilgang med fokus på kvalitet og detaljen 
  • Evner at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team 

Erfaring med BIM vil være en fordel, men er ikke afgørende.  

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling. 

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling. 

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold. 

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i virksomheden gennem fælles faglige og sociale arrangementer 

Kontakt 

Send din ansøgning og CV til os her. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.  

Ansøgningsfrist: 08.10.2023