Sweco Danmark søger arkitekt praktikanter

Opdateret 30.09.21

Er du interesseret i at høre mere om et praktikforløb?

Så er du velkommen til at sende os en ansøgning, eller kontakte Marco d'Ambrogio.

Vi tager løbende praktikanter, og kommende praktikanter ind. 

Om Sweco

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores ingeniører, arkitekter og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering, og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Er du klar til at tage ansvar?

I Sweco opfordrer vi dig til at tage ansvar fra dag ét og du bliver en del af en kultur, hvor udvikling står højt på dagsordenen. Tager du initiativ, giver vi dig mulighed for at arbejde med udfordrende og interessante projekter i et arbejdsmiljø, hvor viden, begejstring og en sund feedback-kultur kendetegner det gode kollegaskab.

Vi tilbyder

Som praktikant i Sweco tilbyder vi et spændende og lærerigt forløb, hvor du får kendskab til mange af de opgaver vi løser for vores kunder i Danmark.

Du får også:

  • Et godt og solidt springbræt til videre studier eller arbejdsmarkedet.
  • Engagerede og dygtige kollegaer, som kan lide at lære fra sig.
  • En mentor du kan sparre med gennem hele dit praktikforløb.

Læs mere om en karriere hos os her

Ansøgningsfrist: 30.12.2021