Sweco Architects søger bygningskonstruktører

Opdateret 01.05.24

Brænder du for at blive del af og løfte den integrerede rådgivning? Og vil du være med til at forme og skabe fremtidens bæredygtige byggerier? Så er du måske vores nye bygningskonstruktør til Sweco Architects i København.

Sweco Architects søger erfarne og kreative bygningskonstruktører. Tegnestuen fungerer som et omdrejningspunkt i Sweco Ørestaden og tilbyder spændende og udfordrende opgaver inden for Nybyggeri, Renovering, Transformation, Almen m.m.

Vi vægter samarbejde, udvikling og godt kollegaskab højt, da vi arbejder tæt sammen om at skabe innovative og bæredygtige løsninger til vores kunder. Vi tilbyder en bred vifte af spændende arbejdsopgaver.

Vi er en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og samarbejde på tværs af faggrupper og specialister in-house. Vi vægter fællesskabet højt, og har en stærk tradition for fælles arrangementer, både faglige og sociale.

Som bygningskonstruktør vil du have ansvaret for at oversætte vores arkitekters designs til konkrete og praktiske bygbare løsninger. I tæt samarbejde med vores arkitekter og ingeniører vil du sikre, at vores projekter er optimalt tilrettelagt og gennemført på en bæredygtig måde. Det er dig, der skal sikre, at projekterne er realiserbare og lever op til de højeste standarder. Derudover vil dine ansvarsområder være kvalitetssikring, udarbejdelse af beskrivelser og fagtilsyn.

Vi forventer, at du har minimum 3-5 års erfaring som bygningskonstruktør og gerne håndværkerbaggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tegnestue, hvor du har arbejdet med nybyggeri, renovering, og/eller transformation, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i områderne.

Vi lægger vægt på din interesse og erfaring inden for bæredygtighed og miljøvenlige løsninger, samt din kreativitet og innovative tilgang til arbejdet. Hertil kommer du med en dyb forståelse for bygningers konstruktion og forskellige materialers samspil. Du skal være en dygtig kommunikator og samarbejdspartner med erfaring i tæt kundedialog.

Derudover forventer vi, at du behersker Revit, AutoCAD og Adobe Creative Suite.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads, kan du kontakte Louise Steffensen, Ressource- og kompetencechef på tlf. +45 2222 9341 eller louise.steffensen@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 26. maj 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. Vi holder samtaler løbende.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 260 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Ansøgningsfrist: 26.05.2024