SLA søger en praktikant

Opdateret 18.05.20

SLA søger lige nu efter talentfulde studerende med grønne ambitioner, der har lyst til at blive en del af hverdagen på vores kontorer i København, Aarhus og Oslo.

Et praktikforløb ved SLA giver dig mulighed for at få praktisk erfaring med projekter i både Danmark og internationalt - samt at prøve kræfter med mange forskellige skalaer og faser. Vi skræddersyer praktikken efter dine kompetencer, ambitioner og mål. Tidligere praktikanter har blandt andet arbejdet med vinderforslaget til Oslos nye Regeringskvarter, bynatur og byrum i Toronto, klimatilpasning af Københavns første Klimakvarter samt konkurrencer og projekter i både Skandinavien, Asien, Mellemøsten og USA.

Som praktikant vil du få et stort ansvar og arbejde side om side med dedikerede kollegaer med mange forskellige fagligheder og kompetencer. Vi lover en dynamisk og varieret hverdag i et kreativt og uformelt miljø.

Vi forventer, at du er i gang med at blive arkitekt, landskabsarkitekt, urban designer eller planlægger ved KADK, AARCH, KU, AU, AHO, NMBU eller lignende internationale institutioner. Det er et krav, at du har afsluttet dit bachelorforløb. Vi kan desværre ikke tilbyde dig et praktikophold, hvis du har færdiggjort din kandidat.

Vi lægger stor vægt på, at du:

  • Er lærenem og arbejder selvstændigt
  • Er kreativ og god til at visualisere tanker og idéer - enten i hånden, på skærmen eller i modelrummet
  • Er god til Adobe CS, AutoCad og 3D-programmer
  • Er imødekommende og nysgerrig
  • Har et bankende grønt hjerte
  • Har stærke engelskkundskaber

Arbejdstiden er 37 timer om ugen og praktikopholdet har en varighed af cirka fem måneder. Opstart er senest den 1. september 2020 - dog gerne tidligere.

For at søge en praktikplads skal du sende os din motiverede ansøgning, CV og portfolio som PDF. Hvis du studerer byplanlægning eller lignende, så er portfolio ikke et krav.

Hvis du vil søge på vores kontor i Aarhus eller København, så bedes du sende ovenstående til job@sla.dk mærket ‘Praktik, København / Aarhus, Dit Navn’, så det fremgår på hvilket af vores kontorer, du ønsker en praktikplads. Hvis du vil søge en af praktikpladserne i Oslo, så bedes du sende ovenstående til oslo@sla.dk mærket ‘Praktik, Dit Navn’.

Ansøgningsfristen er torsdag den 28. maj. Samtaler afholdes løbende i starten af juni - og endeligt svar gives umiddelbart herefter.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på job@sla.dk.

Om SLA:

SLA er en international byudviklings- og rådgivningsvirksomhed, der arbejder tværfagligt med landskab, byrum og byplanlægning. Vi bruger naturen til at løse nogle af tidens største, urbane udfordringer med målet om at skabe klimatilpassede, mangfoldige og sunde byer. Tegnestuen har igennem de sidste 25 år realiseret innovative byrum og udviklingsplaner internationalt såvel som nationalt. I dag beskæftiger SLA i alt 118 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus og Oslo.

Læs mere på www.sla.dk

Ansøgningsfrist: 28.05.2020