Skitserende/Projekterende Arkitekt til Sweco Architects, København

Opdateret 03.05.24

Brænder du for at blive del af og løfte den integrerede rådgivning? Og vil du være med til at forme og skabe fremtidens byggerier i den højeste kategori, der profilerer hele bydele og sætter standarder for ambitiøs og bæredygtig arkitektur? Så er du måske vores nye Arkitekt i Team Logistik & Retail hos Sweco Architects, København.

I Sweco Architects er vi eksperter i alle byggeprocessens faser - fra konceptudvikling til afslutning af byggeriet. Vores omfattende vifte af services inkluderer arkitektydelser - projektledelse, bygherrerådgivning, bæredygtighedsrådgivning, byplanlægning, landskabsarkitektur og samtlige ingeniørydelser på samme lokation.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og udvikle skræddersyede løsninger, der er både funktionelle og æstetisk tiltalende. Med vores stærke track record inden for alle typer byggeri - fra masterplaner, mixed-use projekter med butikker og boliger, retail fra den lille skala til den store skala, shoppingcentre til logistikbygninger og produktionsbygninger og industrielle faciliteter - er vi en pålidelig partner for ethvert byggeprojekt og er markedsførende inden for vores felt.

Du har god forretningsforståelse og er kommunikativ stærk

Du er uddannet arkitekt og har minimum 5 års relevant erfaring, der ikke alene mestrer Revit til fingerspidserne, men også bringer solid erfaring fra en tegnestue. Dine tidligere projekter demonstrerer en forståelse for bygninger i alle skalaer og en passion for at skabe nybyggeri, der både inspirerer og fungerer i praksis.

Som den ideelle kandidat er du analytisk anlagt og tilgår dit arbejde med et pragmatisk mindset. Du er en mester i at jonglere mellem forskelligartede opgaver og ved instinktivt, hvordan du prioriterer dem effektivt. Dit arbejde er præget af en høj grad af selvstændighed, men du trives også med at indgå i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er nøgleord og en nødvendighed.

Dine kommunikationsevner er i top, både når det gælder den skriftlige og den mundtlige formidling på Dansk. Du er vant til at være i dialog med kunder og forstår at navigere i de forskellige faser af et projekt, altid med et skarpt øje for kundens behov og ønsker.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for Logistik & Retail, Kiri Hedegaard, på tlf.: +45 2469 1682 eller kiri.hedegaard@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 26. maj 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Vi er 280 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Ansøgningsfrist: 26.05.2024