Schønherr søger erfaren projekteringsleder

Opdateret 13.06.24

Schønherr søger erfaren projekteringsleder til tegnestuens afdeling i Aarhus.

Din baggrund er anlægsingeniør, erfaren landskabsarkitekt, konstruktør eller lignende, med min. 3-4 års erfaring som projekteringsleder.

Din fornemste opgave hos Schønherr bliver at sikre fremdrift i projekter, koordinere med fagansvarlige både internt og med underrådgiver, kommunikere med bygherren og få alle beslutninger implementeret. Men lige så vigtigt er det at fastholde tegnestuens hovedide og udtryk frem til det færdige projekt står udført.

Dine kompetencer er først og fremmest at kunne varetage projekteringsledelse af små og store projekter, men du kan også arbejde med projektering og beskrivelse af fx klimaløsninger, belægninger, anlæg og grønne områder, ligesom du har erfaring med både tilsyn og byggeledelse.

Til gengæld kan vi love dig at du bliver en del af et tæt og ret hyggeligt arbejdsfællesskab præget af samfundsbevidsthed, høje faglige standarder, spændende opgaver, ambitiøse bygherrer - og et stærkt socialt sammenhold, hvor vi altid hjælper hinanden.

Som en del af vores team må du kunne lide at tale og dele viden med både egne kolleger og ude af huset med ingeniører, bygherrer, entreprenører og anlægsgartnere.

Dine arbejdsredskaber hedder bl.a. AutoCAD eller ArchiCAD, Word, Excel - og hvad du ellers er vant til at bruge. 

Løn efter aftale

Ansøgningsfristen er 1. august 2024 (tegnestuen har ferielukket i uge 28, 29 og 30)

Samtaler afholdes i august

Motiveret ansøgning og CV sendes på mail til partner, kreativ direktør Rikke Juul Gram.

Mere om os www.schonherr.dk

Ansøgningsfrist: 01.08.2024