SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS søger bygningskonstruktører

Opdateret 06.04.22

Vi som Schmidt Hammer Lassen Architects søger ambitiøse og kompetente bygningskonstruktører til vores tegnestue i Aarhus. Bygningskonstruktører som har flere års erfaring med sig og som har lyst til at blive udfordret med udvikling af komplekse og ambitiøse projekter som bl.a. ARoS The Next Level.

Hvad vi tilbyder:

Den overordnede målsætning for Schmidt Hammer Lassen Architects er at udvikle projekter af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet, der følger vores arkitektoniske profil. På tegnestuen i Aarhus arbejdes der med projektudvikling og projektering af både danske og internationale projekter.

Vi har stor tilgang af nye opgaver. Derfor har vi brug for personer med flere års erfaring med projektering af primært skandinaviske byggerier. Din opgave i teamet bliver at projektere med fokus på den optimale byggetekniske detalje og god materialeforståelse. BIM er et bærende element i tegnestuens digitale udvikling og arbejdsmetoder. I det daglige vil du sparre med den sagsansvarlige samt projekteringslederen. Du vil indgå i et fagligt fællesskab med tegnestuens øvrige erfarne arkitekter og bygningskonstruktører og der vil være rig mulighed for udvikling af din faglige profil.

Hvad vi søger:

  • Bachelorgrad som Bygningskonstruktør
  • Minimum 5-8 års erfaring
  • Håndværker baggrund er et plus, men ikke et krav
  • Erfaren bruger af Revit Architecture - gerne med BIM ansvar
  • Indgående byggetekniske færdigheder, opdateret viden om bygningsreglementet samt godt materiale- og produktkendskab 
  • Godt kendskab til byggeriets aftaleforhold, samarbejdsformer og entreprisemodeller 
  • Flydende i skrift og tale på minimum et skandinavisk sprog og engelsk 
  • Gode kommunikations- og koordineringsevner.

Vi vil gerne have kollegaer med personlig gennemslagskraft og gode sociale kompetencer, der trives med at kommunikere tværfaglighed på forskellige organisatoriske niveauer. Endvidere skal du arbejde struktureret og systematisk og kunne bevare overblikket og sikre et professionelt samarbejde med alle involverede parter, både internt og eksternt. 

Hvordan vi arbejder:

Vi tilbyder innovative og komplekse projekter, et godt arbejdsmiljø med højt kvalificerede og engagerede kollegaer, et spændende læringsmiljø og gode muligheder for karriereudvikling.

Praktisk information:

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os en ansøgning med CV og referencer allerede nu.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Om Schmidt Hammer Lassen

With 30 years of experience, Schmidt Hammer Lassen Architects is one of Scandinavia’s most recognized and award-winning architectural practices.

Working out of studios located in Copenhagen, Aarhus and Shanghai, we provide skilled architectural services all over the world, with a distinguished track record as designers of international high-profile architecture. We are deeply committed to the Nordic architectural traditions based on democracy, welfare, aesthetics, light, sustainability and social responsibility. In 2018, Schmidt Hammer Lassen Architects became part of global architecture and design firm Perkins and Will.

Ansøgningsfrist: 31.05.2022