SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS søger bygningskonstruktør

Opdateret 02.11.21

Bygningskonstruktør med +5 års erfaring i projektering søges.

International arkitektvirksomhed søger ambitiøse og kompetente konstruktører til vores tegnestue i København. En konstruktør med erfaring fra projekteringsopgaver, der har lyst til at blive udfordret med udvikling af komplekse og ambitiøse projekter, i både Danmark og udlandet.

Hvad vi tilbyder:

Den overordnede målsætning for Schmidt Hammer Lassen Architects er at udvikle projekter af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet, der følger vores arkitektoniske profil. På tegnestuen i København arbejdes der med projektudvikling og projektering af både danske og skandinaviske projekter med et internationalt udsyn, samt en række spændende projekter i Europe og Nordamerika. Vi har stor tilgang til nye opgaver, derfor har vi brug for en med flere årserfaring med projektering af projekter i Danmark og Norge. Din opgave i teamet bliver at projektere med fokus på den optimale byggetekniske detalje og god materialeforståelse. BIM er et bærende element i tegnestuens digitale udvikling og arbejdsmetoder. I det daglige vil du sparre med den sagsansvarlige samt projekteringslederen. Du vil indgå i et fagligt fællesskab med tegnestuens øvrige erfarne arkitekter og bygningskonstruktører.

Hvad vi søger:

  • Bachelorgrad som Bygningskonstruktør
  • Minimum fem års erfaring med projektering af projekter i Danmark eller Norge
  • Håndværker baggrund er et plus, men ikke et krav
  • Erfaren bruger af Revit Architecture - gerne med BIM ansvar
  • Indgående byggetekniske færdigheder, opdateret viden om bygningsreglementet samt godt materiale- og produktkendskab 
  • Godt kendskab til byggeriets aftaleforhold, samarbejdsformer og entreprisemodeller 
  • Flydende i skrift og tale på minimum et skandinavisk sprog og engelsk 
  • Gode kommunikations- og koordineringsevner.

Vi vil gerne have en kollega med personlig gennemslagskraft og gode sociale kompetencer, der trives med at kommunikere tværfaglighed på forskellige organisatoriske niveauer. Endvidere skal du arbejde struktureret og systematisk og kunne bevare overblikket og sikre et professionelt samarbejde med alle involverede parter, både internt og eksternt. 

Hvordan vi arbejder:

Vi tilbyder innovative og komplekse projekter, et godt arbejdsmiljø med højt kvalificerede og engagerede kollegaer, et spændende læringsmiljø og gode muligheder for karriereudvikling.

Praktisk information:

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os en ansøgning med CV og referencer allerede nu.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Om Schmidt Hammer Lassen

With 30 years of experience, Schmidt Hammer Lassen Architects is one of Scandinavia’s most recognized and award-winning architectural practices.

Working out of studios located in Copenhagen, Aarhus and Shanghai, we provide skilled architectural services all over the world, with a distinguished track record as designers of international high-profile architecture. We are deeply committed to the Nordic architectural traditions based on democracy, welfare, aesthetics, light, sustainability and social responsibility. In 2018, Schmidt Hammer Lassen Architects became part of global architecture and design firm Perkins and Will.

Ansøgningsfrist: 30.12.2021