SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS søger arkitektpraktikanter

Opdateret 29.04.21

Vi søger arkitektpraktikanter til efteråret 2021.

Er du en ambitiøs, nysgerrig og talentfuld arkitektstuderende med en stor interesse for, hvordan arkitektur former menneskers liv? Så har du nu mulighed for at udvide din horisont og blive klædt på til din fremtidige karriere.

Hvad vi tilbyder

Som praktikant hos Schmidt Hammer Lassen får du mulighed for at arbejde side om side med vores erfarne arkitekter på både danske og internationale projekter. Du vil få et unikt indblik i arkitektfaget og blive involveret i designprocesser ved at prøve kræfter med arkitektkonkurrencer, skitseforslag og designudviklingsfasen. Vi tilbyder dig:

 • Hands-on-erfaring med arbejdet i en ledende, skandinavisk tegnestue
 • Mulighed for at lave skitser, tegninger og modeller i samarbejde med vores erfarne arkitekter, der vil vejlede og rådgive dig undervejs
 • Deltagelse i bygherremøder, samarbejde med rådgivere og ansvar for underleverancer
 • Adgang til højteknologisk software i form af konceptuelt modelbyggeri, grafiske værktøjer og visualiseringer med henblik på at udvikle din evne til at bruge programmerne i praksis
 • En mentorordning og et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dine personlige og faglige kompetencer
 • Tværfaglige læringsforløb, der går i dybden med emner inden for arkitektur, design, innovation og bæredygtighed
 • En relation til det globale arkitekt- og designfirma Perkins&Will, der hver dag tackler verdensomspændende udfordringer og derfor har omfattende forskningsressourcer.

Hvad vi søger

 • En studerende på arkitektuddannelsen eller en lignende uddannelse, som har færdiggjort mindst fem semestre
 • Stærke designevner og rutineret kendskab til Rhino
 • Grafisk flair og godt kendskab til Adobe-pakken
 • Kendskab til Revit, Grasshopper eller AutoCAD er en fordel
 • Gode samarbejdsevner og et ønske om at være en del af et team
 • God sans for humor og stærk arbejdsmoral
 • En, der besidder det engelske sprog på professionelt niveau.

Hvordan vi arbejder

For os er din personlige og faglige udvikling essentiel. Vi inddrager dig derfor i forløbet ved at opfordre dig til at stille spørgsmål og give input, så vi kan skræddersy det bedst mulige praktikforløb til netop dig. Dit team vil altid være klar til at rådgive dig og dele ud af deres erfaring og viden. På samme måde vil vi gerne bruge dine akademiske kompetencer og personlige erfaringer til at blive ved med at hæve barren for vores tegnestue.

Hos Schmidt Hammer Lassen er vi stolte af vores dynamiske og åbne arbejdsmiljø. I tråd med de gældende COVID-19-restriktioner afholder vi sociale events og læringsbaserede arrangementer for vores praktikanter. Du vil opleve at være en del af en international tegnestue med mennesker med forskellige ekspertiseområder og baggrunde. Vi holder også ugentlig fællesmorgenmad, vinterbadning, fredagsbar og meget mere på tværs af virksomheden.

Praktisk information

Vi forventer, at praktikforløbet vil finde sted fra mandag den 16. august 2021 til mandag den 31. januar 2022 (fuldtid). Start- og slutdato kan dog tilpasses alt efter kravene fra din uddannelsesinstitution. Vi er samtidig fleksible i forhold til at planlægge dine arbejdstimer efter studieaktiviteter. Hvis vi er et godt match, så kan du muligvis blive en del af vores team på længere sigt.

Som tak for din indsats vil du modtage en månedlig erkendtlighed – i tråd med dansk lovgivning.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os en ansøgning med CV og portfolio allerede nu. Husk, at du skal skrive, om du søger praktik i København, Aarhus eller begge steder.

Bemærk venligst, at du skal være studerende eller i gang med et sabbatår for at søge, da forløbet ikke er for arkitekter med en kandidatgrad. Hvis du allerede er uddannet arkitekt, så er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på til os på vores hjemmeside herunder

Hjemmeside

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Schmidt Hammer Lassen

With 30 years of experience, Schmidt Hammer Lassen Architects is one of Scandinavia’s most recognized and award-winning architectural practices. Working out of studios located in Copenhagen, Aarhus and Shanghai, we provide skilled architectural services all over the world, with a distinguished track record as designers of international high-profile architecture. We are deeply committed to the Nordic architectural traditions based on democracy, welfare, aesthetics, light, sustainability and social responsibility. In 2018, Schmidt Hammer Lassen Architects became part of global architecture and design firm Perkins and Will. 

Kontakt

Josefine Kallehave telefon: 78 74 49 33

Ansøgningsfrist: 28.05.2021