RAVN Arkitektur SØGER ARKITEKTER

Opdateret 07.03.17

Vi har en stor tilgang af nye udfordrende projekter hos RAVN Arkitektur i både Vejle og København. Derfor søger vi flere dedikerede kollegaer til at hjælpe os med de mange nye opgaver.

SKITSERENDE ARKITEKT

Vi søger 2-3 dygtige arkitekter, der skal indgå som en del af vores skitserings- og konkurrenceafdeling.
Du har fokus på udvikling og design, samt et ønske om at være med til at præge udviklingen af vores arkitektur. Du har erfaring med projektudvikling og et godt kendskab til byggeriets faser og aktører. Du er vant til at indgå i de tidlige faser og har erfaring med at deltage i projektforløb i forbindelse med konkurrencer og udviklingsprojekter.

Vi forventer, at du som minimum er rutineret bruger af AutoCAD, ADOBE-pakken og gerne ét eller flere 3D programmer. Vi projekterer alle byggeopgaver i Revit. Erfaring med BIM er derfor en fordel.

VI TILBYDER

Vi arbejder i teams, så du skal være indstillet på at arbejde procesorienteret og dialogbaseret med både kolleger, eksterne samarbejdspartnere og bygherrer.

Du kan forvente en hverdag med faglige udfordringer blandt gode kollegaer, der glæder sig til at byde dig velkommen i et inspirerende og uformelt miljø.


LØN- OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem FAOD og DI. Ansættelse ved afdelingen i Vejle. Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

OM OS

RAVN Arkitektur er stiftet i 2009 af Søren Ravn. Tegnestuens 35 medarbejdere er i dag fordelt på afdelinger i Vejle og København.

Vores arbejdsmiljø er karakteriseret af en uformel og ligefrem omgangstone, som samtidig er præget af vores professionelle tilgang til vores arbejde. For tiden arbejder vi med at udvikle en række større planlægningsopgaver, almene boliger, private villaer, erhvervsdomiciler, undervisnings- og sundhedsbyggeri.

SPØRGSMÅL

Ved spørgsmål rettes henvendelse til partner Uffe Lumbye Nielsen på telefon: 53 53 63 72 /  e-mail: ul@ravnarkitektur.dk.

ANSØGNING

Motiveret ansøgning sendes snarest sammen med CV og portfolio, dog senest den 31. marts 2017 til e-mail: ravnarkitektur@ravnarkitektur.dk

Ansøgningsfrist: 31.03.2017