Projektledere til Infrastructure i Arkitema

Opdateret 18.12.20

Til vores kontor i Carlsberg byen i København, søger vi nye medarbejdere til  spændende infrastrukturelle projekter i samarbejde med kolleger både i Arkitema og i COWI. Vi hører gerne fra alle med erfaring indenfor infrastrukturelle projekter, men vi søger især senior projektledere.

Om os

Vi har et succesfuldt samarbejde med COWI og vores Infrastructure team er i kraftig udvikling. Vi projekterer i øjeblikket små og store projekter inden for infrastruktur i Danmark, Sverige, Norge og vi arbejder på at bevæge os uden for den Skandinaviske region.

Vores projekter inden for offentlig transport, indgår ofte i komplekse sammenhænge, der tit åbner for et spændende og bredere syn på samfundets fremtidige behov. At gøre den kollektive trafik endnu mere attraktiv via moderne, bæredygtige og velintegrerede transport hubs er vores tilgang til en helhedsorienteret infrastruktur.

Vi tror på, at med et stærkt fællesskab, videndeling og godt samarbejde vi kan skabe og udvikle fremtidens byer. Vi lever os ind i stedet, tager højde for samfundets behov og er altid i dialog med bygherren, brugeren og vores samarbejdspartnere. Vi arbejder på tværs af landegrænser og trækker på hinandens kompetencer for sammen at skabe et bygbart, brugbart, bæredygtigt og æstetisk projekt, der skaber værdi for kunden og for brugerne.

Om stillingen

Som senior projektleder i Arkitema vil du blive en del af et Arkitemas netværk inden for projektledelse hvor erfaringer, processer, værktøjer videndeles på tværs af organisationen. Dit arbejde med styring og ledelse tager udgangspunkt i Arkitemas redskaber og paradigmer, der sikrer kvalitet i vores processer og projekter.

Du vil få en afgørende rolle i projektgruppen, hvor du skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer, der kan opstå, bistå dine kolleger med proaktive løsninger og kvalitetssikre tid, økonomi og leverancer i kontrakten.

For at lykkes i stillingen som senior projektleder er det afgørende, at du har

 • Minimum fem års erfaring med projektledelse inden for Infrastrukturelle projekter
 • En uddannelse som arkitekt eller evt. bygningskonstruktør
 • Velfunderet byggeteknisk viden
 • Mod på komplekse infrastrukturelle projekter
 • Evnen til at indgå i multidisciplinære samarbejde på projekterne
 • God forståelse for kundernes behov og ønsker
 • Erfaring med projektering i REVIT
 • Lederevner og kan lede en gruppe af medarbejdere til at yde deres bedste
 • Evnen til at håndtere deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og god til at tage rettidige beslutninger
 • Erfaring med udarbejdelse af beskrivelser
 • En nytænkende tilgang til udfordringer og er proaktiv, når der skal findes løsninger i teamet
 • Evnen til at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

Fokus på udvikling kræver en stabil base. Med ordentlighed og omsorg sikrer vi, at vores medarbejdere er trygge i deres ansættelsesforhold og kan stole på en retfærdig behandling.

Det sociale liv på Tegnestuen

På tegnestuen i Carlsberg Byen arbejder vi for at fremme det kulturelle og sociale sammenhold i firmaet gennem fælles arrangementer som f.eks. kanotur, ølsmagning, teatertur, croquis, lerdueskydning, fællesspisning og de årligt tilbagevendende begivenheder som julefrokost og sommerfest.

Send din ansøgning og CV via nedenstående link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Søg jobbet her.

Ansøgningsfrist: 31.01.2021