Projektleder til RUM i Horsens

Opdateret 12.07.21

Vi har travlt med en række spændende, nye projekter og mangler derfor dig, som brænder for at være med til at skabe arkitektur, der gør en forskel.

Hos RUM bliver du del af et team på godt 60 medarbejdere i Horsens og København, som arbejder tæt sammen på kryds og tværs. Med base på tegnestuen i Horsens får du mulighed for at arbejde som projekt- og projekteringsleder på en række af vores projekter inden for boliger, erhverv, sundhed, leg, læring og kultur.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt, civilingeniør i arkitektur eller bygningskonstruktør med erfaring både i projektlederrollen og som projekterende i en arkitektvirksomhed.  Sammen med en god designforståelse, byggeteknisk viden og kendskab til anlægsøkonomi forventer vi også, at du har grundlæggende kendskab til AB, ABR og YBL og øvrig rammesætning omkring teknisk rådgivning – og kan indtræde i rollen som projekteringsleder.  

Vi søger dig, som har interesse i at være projekt- og projekteringsleder i RUMs dygtige tværfaglige team af arkitekter, konstruktører, byggeledere og specialister og dig, som kan styre projektet hele vejen fra forslag, til kunden får overdraget byggeriet. Jobindhold og timetal kan tilpasses dine kvalifikationer og ambitioner. Det væsentlige er, at du er topmotiveret, har værktøjskassen i orden og et bæredygtigt mindset.

Job hos RUM

Hos RUM bliver du en del af en ambitiøs og udviklingsorienteret virksomhed med kontorer i Horsens og København og projekter i hele landet. Vi har en uformel omgangstone, en flad organisation, og vi lægger vægt på makkerskab og samarbejde.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, fleksibilitet, som passer til dine behov, frokostordning og et fantastisk fællesskab med fokus på holdånd, efteruddannelse og plads til, at du kan forfølge dine udviklingsmål.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte tegnestueleder Niels Foged på telefon: 28 29 65 55.

Du kan læse mere om RUM på hjemmesiden her

og på LinkedIn, Facebook og Instagram.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning, CV og et par eksempler på dine arbejder til e-mail: ansoger@rum.as – senest fredag den 13. august og meget gerne før, da vi starter samtaler primo august.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 13.08.2021