Projektleder til AART

Opdateret 04.05.21

​​​​​​​Brænder du for at skabe effekt med arkitekturen? Og har du lyst til at sætte dit præg på AARTs mange nye projekter i og omkring København? Hvis ja, så søger vi lige nu en projektleder med solid erfaring indenfor projektering.

Du har arbejdet med projektledelse i en god del år, og føler dig hjemme i denne disciplin, således at du selvstændigt kan styre projekter frem til og igennem udbuds- og udførselsprojekt. Som projektende arkitekt har du en stærk arkitektonisk sans og brænder for dialog om arkitektur, udvikling og effekt. Som person trives du med at være i dialog med de mange interessenter i både små, store og komplekse projekter. Og med dine mange år i branchen som arkitekt har du byggeteknisk viden og et stort produkt- og materialekendskab, som du har lyst til at dele med dine kollegaer.

Har du den rette erfaring, så tilbyder vi en hverdag med masser af faglig sparring og udfordringer. Vi giver dig mulighed for at prøve kræfter med spændende projekter i og omkring København – det gælder for eksempel Byens Hus i Ørestaden, udviklingen af Køge Kyst samt nye projekter på vej ind. Og med vores tegnestue på Islands Brygge, er der god mulighed for sparring såvel som påvirkning af den fælles faglige udvikling.

Kvalifikationer og kompetencer

  • +10 års erfaring og heraf minimum +5 års reel projekteringserfaring.
  • kan selvstændigt styre og lede større projekter frem til og igennem udbuds- og udførselsprojekt.
  • behersker Revit og BIM projektering.
  • indgående byggeteknisk viden og et stort produkt- og materialekendskab.
  • arbejder struktureret og systematisk med høj kvalitet i opgaveløsningen.
  • faglig gennemslagskraft med en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne.
  • trives med at løse komplekse problemstillinger og skabe struktur.  
  • behersker et nordisk sprog flydende, mundtligt og skriftligt.

Hos AART tilbyder vi gode løn- og ansættelsesvilkår, og med tegnestuer i København, Aarhus, Stockholm og Oslo giver dig rig mulighed for at udvide din horisont og sparre med et stort netværk af kollegaer og specialister.

Du søger stillingen via vores hjemmeside

Ansøgningsfrist: 24.05.2021