Projektleder søges til bolig-team i Arkitema-Kbh

Opdateret 27.05.21

Ønsker du at skabe inspirerende rammer i et projektforløb? Kan du bevare overblikket og trives du med at drive projekter og få tingene til at ske? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en projektleder, der står i spidsen for et stærkt projektledelsesteam med sagsarkitekt og kreativ leder. Du tilknyttes et spændende boligprojekt i Coop Byen, der bliver en ny bydel i Albertslund. De bæredygtige og arkitektoniske ambitioner er høje for de ca. 12.000 m² boliger og ca. 2.000 m² fælleshus og daginstitution. På projektets foreløbige stade arbejdes med delvis trækonstruktion, en spændende materialepalette og et varieret taglandskab. 

Tegnestuen er organiseret i teams og det er her vi i fællesskab udvikler kompetencer og redskaber målrettet aktuelle behov og projekttyper. Som fast base bliver du tilknyttet et bolig-team på ca. 15 medarbejdere.

Stillingen

Som projektleder vil du blive en del af Arkitemas netværk inden for projektledelse, hvor erfaringer, processer, værktøjer videndeles på tværs af organisationen. Arbejdet med styring og ledelse tager udgangspunkt i Arkitemas redskaber og paradigmer, der sikrer kvalitet i vores processer og projekter. 

Du vil få en vigtig rolle i projektgruppen, hvor du skal kunne navigere i de udfordringer og ændringer, der kan opstå, proaktivt bistå dine kolleger og øvrige rådgivere for at sikre de bedste løsninger til den rette kvalitet, tid og økonomi.

For at lykkes i stillingen er det afgørende, at du har

  • En baggrund som konstruktør eller arkitekt  
  • Solid byggeteknisk viden og projekteringserfaring 
  • Fortrolig med Revit 
  • Minimum 3 års erfaring med projektledelse 
  • Kendskab til YBL18 og kravene, der stilles til rådgiver heri 
  • Lederevner og kan lede en mindre gruppe af medarbejdere til at yde deres bedste
  • Evnen til at håndtere deadlines, sagsøkonomi, bygherrekontakt m.m. og til at tage rettidige beslutninger
  • En positiv tilgang til udfordringer og proaktivitet, når der skal findes løsninger
  • Gode kommunikationsevner
  • Evnen til at bidrage til et godt arbejdsklima i et velfungerende team.

 
Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig

Arkitema er en videnvirksomhed, der lever af at have gode og engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling. Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling. 

Vores HR afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold. 

På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

Kontakt

Send din ansøgning og CV via linket herunder til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. 

Evt. spørgsmål kan rettes til teamleder Jens Bonnesen telefon: 26 72 26 08 e-mail: jebon@arkitema.com

Søg jobbet her

Ansøgningsfrist: 22.06.2021