Projektleder med projekteringserfaring til RUM i Horsens

Opdateret 08.04.21

Vi har travlt med en række spændende, nye projekter og mangler derfor dig, som brænder for at være med til at skabe arkitektur, der gør en forskel.

Med base på vores tegnestue i Horsens er der mulighed for at arbejde med bygherrerådgivning, renovering, transformation og nybyggeri inden for både boliger, erhverv, sundhed, leg, læring og kultur.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet arkitekt, civilingeniør i arkitektur eller bygningskonstruktør med erfaring både i projektlederrollen og som projekterende i en arkitektvirksomhed.  Sammen med en god designforståelse, byggeteknisk viden og kendskab til anlægsøkonomi forventer vi også, at du har grundlæggende kendskab til AB, ABR og YBL og øvrig rammesætning omkring teknisk rådgivning.

Vi søger dig, som har interesse i at være projektleder i et team af kollegaer og dig, som selv tager det mindre projekt hele vejen fra forslag til kunden får overdraget byggeriet – og gerne i kombination. Jobindhold og timetal kan tilpasses dine kvalifikationer og ambitioner. Det væsentlige er, at du er topmotiveret, har værktøjskassen i orden og et bæredygtigt mindset.

Job hos RUM

Hos RUM bliver du en del af en ambitiøs og udviklingsorienteret virksomhed med 60 medarbejdere, kontorer i Horsens og København og projekter i hele landet. Vi har en uformel omgangstone, en flad organisation, og vi lægger vægt på makkerskab og samarbejder på kryds og tværs – internt og eksternt.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår, fleksibilitet, som passer til dit behov, frokostordning og et fantastisk fællesskab med fokus på holdånd, efteruddannelse og plads til, at du kan forfølge dine udviklingsmål.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte tegnestueleder Niels Foged på telefon: 28 29 65 55. Du kan læse mere om RUM på LinkedInFacebook og Instagram.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning, CV og et par eksempler på dine arbejder til e-mail: ansoger@rum.as – senest torsdag den 22. april og meget gerne før, da vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 22.04.2021